Sajnos csökken az odds, de teljesen egyetértek a bukikkal, közel sem olyan derby ez már, mint annak idején egy megyeri úti UTE - Fradi volt...

Bár a hazaiak formájáról nincs még képünk, azért a tabellán elfoglalt helyük eléggé árulkodó, ha nem kapják össze magukat könnyen a kieső zónába kerülhetnek, mert jelenleg mind a ZTE, mind a Paks masszívabbnak tűnik a lila-fehéreknél. Nem hiszem, hogy ezen a Fradi elleni meccsen indítják meg a szekeret a fiúk, a felkészülési meccsek sem sikerültek túl acélosra, és az elmúlt rangadókon mutatott teljesítmény sem az igazi. Igaz, elmúlt 3 hazai derbyjükön mindig kihozták valahogy X-re, de itt úgy érzem máshogy alakul majd a meccs.

A vendégek már toltak egy meccset a lokival, amit két szép gólnak köszönhetően meg is nyertek, azért nem tündököltek nagyon játékban ők sem, de kétségtelen, hogy jobb játékosállományuk van, mint a liláknak. Amúgy az egymás elleni meccseken azért nem szoktak annyira brillírozni a fradisták sem, de általában valahogy mindig kiszenvedik az egy gólos győzelmet.

Elég nagy szégyen lenne az újpestieknek, ha 1912 után először ismét nem első osztályúak lennének, de úgy gondolom az ez ellen vívott harcot nem ezzel a meccsel fogják megindítani a hazaiak. A Fradinak pedig a bajnoki címért zajló küzdelemben jelenthetne nagy előnyt ez a meccs, ugyanis 9 pontosra növelhetik előnyüket, ha legyőzik ősi riválisukat. Igazából egy szörnyű meccset várok kevés góllal, ahol a vendégek jobb kerete valamilyen módon megmutatkozik és egy góllal nyernek.

Újpest FC - Ferencváros: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp