A Remote Darts Liga második szakaszának elődöntőihez érkeztünk, ahol az első kör nyertese játszik a legutóbbi döntőt elveszítő Hogan ellen. Két remek játékos, viszont jelenleg nagy különbség van közöttük, amire rá is megyek most.

Richardson veretlenül, 13 győzelem és 2 döntetlennel abszolválta a második szakaszt, nyilván ezzel magabiztosan lett első a tabellán, de ami még érdekesebb, az a leg differenciája. 15 meccsen 59 leges pluszba jött ki, ami majdnem meccsenként +4-et jelent, vagyis gyakorlatilag összes meccsét magabiztosan és nagy különbséggel nyerte. Nyilván voltak mindenkinek könnyebb meccsei pl. a női játékosok ellen, de ilyen nagy arányú győzelmeket senki nem hozott Richardsonon kívül.

Hogan 9-2-4-es győzelem/döntetlen/vereség aránnyal hozta le az alapszakasz meccseit, Richardsontól ma hajnalban kapott ki, és érdekes, hogy a 4 vereségéből 3-at tegnap este/ma hajnalban szerzett. Kikapott még Jim Williamstől és Tony O'Sheatől is, nem éppen a legjobban hangolódott az esti play off szakaszra. Richardson Hoganen kívül Williamset és O'Sheat is könnyen verte 6:2-re a tegnapi záró fordulóban. Nyilván Hogannek a játéktudása megvan, és bármikor tud hozni egy 100-as átlagot, viszont jelenleg Richardson sokkal inkább egyben van, és nagyon magabiztosan játszik.

Az első szakasz döntőjét pont ez a két játékos játszotta, ott is meggyőző Richardson győzelem született (10-3). Ma 8 nyertig mennek a dartsosok, valami hasonló dominanciát várok, mint a legutóbbi két meccsükön, és ma is Richardson örülhet majd.

Richardson, James - Hogan, Paul: Match Odds - Mérkőzés tipp