Meglátásom szerint gyorsan le kell csapni erre az oddsra a Ferencváros-Kisvárda találkozó kapcsán, melyet az OTP Bank Liga 29. fordulójában játszanak a Groupama Arénában. Hogy miért is? Mert ha a fogadóirodákhoz is elérnek azok az információk, melynek én már birtokában vagyok, még ezen a piacon is komoly odds esés várható.

Különböző okok miatt önmagához képest nagyon karcsú kerettel utazik a fővárosi találkozóra a vendég Kisvárda csapata. Sérülések miatt hetekre, hónapokra kidőlt a keretükből a középpályájuk két meghatározó játékosa Claudiu Bumba és Gosztonyi András. Goszi a Mezőkövesd elleni találkozón, egy szerencsétlen szituációnál szenvedett Achilles-in szakadást, míg Claudiu-t pedig nincs rá jobb kifejezés egyszerűen likvidálta az ügyeletes mezőkövesdi hentes. Számukra úgy tűnik véget ért a bajnokság. Kiállítás miatt Kovácsréti Márk, sárga lapok miatt Lucas is kihagyja a Fradi elleni találkozót. Nincs tehát könnyű helyzetben a kiesés ellen küzdő csapat edzője Bódog Tamás. A Rétköz fővárosában mind a szakvezetés, mind a szurkolók tisztában vannak azzal, hogy csapatuk számára a Ferencváros ellen csak a tisztes helytállás lehet a cél. Mint ahogyan azzal is tisztában vannak, hogy sorsukat nem a bajnokesélyes elleni találkozó, hanem az azt követő mérkőzések döntik majd el. Ezek ismeretében tekintsünk erre a mérkőzésre.

Hazai oldalon is várhatóak majd változások a kezdőcsapatban a Paks elleni találkozóhoz képest, de Sergei Rebrov lényegesen könnyebb helyzetben van, mint kollégája. A 31. bajnoki címe felé robogó együttes nem igazán engedhet meg magának egy olyan blamát, hogy egyáltalán pontokat veszítsen a Kisvárda ellenében. "A hétközi, paksi meccsünk után igyekszünk nagyon komolyan felkészülni a szombati mérkőzésre."- mondja Rebrov a találkozó beharangozójában és kétségünk ne legyen felőle, hogy ezt be is fogják tartani a zöld-fehérek. Közönségük még a tetemesnek számító 9 pontos előnyük ellenére sem nyelnék be az esetleges újabb pontvesztést.

A fentiek tükrében egy, a meccset korán lezárni szándékozó Ferencvárosra és egy védekezésre kényszerülő Kisvárdára számítok. Ennek kb. egy magabiztos 2-3 gólos hazai győzelem lesz a vége.

Ferencváros - Kisvarda: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp