A Ferencváros otthonába látogat a Mezőkövesd csapata, amely győzelmi kényszerben van a Debrecentől elszenvedett vereség következtében. Céljuk, hogy több pontot szerezzenek, mint a velük egyidőben kezdő Puskás Akadémia!

A Fradi az előző fordulóban a Vidi ellen nem nyújtott kiemelkedő teljesítményt, azonban többet nem is vártunk tőlük. Azt gondolom, hogy az Újpest elleni derbivel számukra véget ért a szezon és elég kevés jelentőséget tulajdonítanak az utolsó körnek. Ezzel egybecseng Rebrov nyilatkozata is, aki a Fehérvár elleni meccs után minden második válaszában azt hangsúlyozta, hogy a pihentetés milyen fontos most. A Fehérvár ellen sem játszott a kezdő sípszótól a legerősebb támadósor és láthattuk, hogy itt azért mekkora a különbség első és második sor között. Rebrov erősebb csapatot nem nagyon fog felküldeni, mivel a szezonzárótól az új felkészülés kezdetéig csak 10 napja van a keretnek. Ha a sokat játszatott játékosok csak könnyített munkát végeznek a derbi óta, akkor nekik 17 pihenősebb napjuk van, és ez azért számítani fog a következő szezon kezdetekor!

Kuttor Attila kifakadt a Debrecen elleni meccs után, az ügyét viszont csak hétfőn tárgyalják, így eltiltást is csak a következő szezonra kaphat. A sok hátrányos döntés miatt dolgozhat bennük a dac és az elszántság a Fradi ellen. Ehhez képest kapunk rájuk egy óriási oddsot, amit érdemes meglovagolni. Sok furcsaság történt itt az év végén, ezért csak erősen csökkentett téttel mennék neki ennek a találkozónak. Ettől független az észérvek a vendégpontszerzés mellett szólnak, efelől nincs is kérdés.

Ferencváros - Mezőkövesd: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp