Valami történt Sassuolóban. Valami, amit nem értek. A szünet óta elkezdtek focizni, sokan mini-Atalantát látnak már bennük. Hát azért én nem. A Fiorentina elleni győzelem csöppet mákos volt, különösen a harmadik gól volt nagyon csúnya. Előtte a Violáknak volt kapufája, Chiesa egy az egyben vitte Pegolo kapusra, és hibázott. Szóval na, óvatosan bánjunk a Sassuolo-val, nem kell bennük látnunk az új csodacsapatot. Ellenben a védelme az tényleg egy vicc, Rogerio baromi jó rúgótechnikával rendelkezik, de ő nem balhátvéd, nem véletlenül kapta le Roberto De Zerbi a szünetben, egy sárgát már összebarmolt előtte. Most a brazil eltiltott, de ez a poszt tök lyukas náluk, nincs igazi jó helyettese. Giorgos Kyriakopoulos volt a kezdő ezen a poszton az Atalanta ellen, láttuk az eredményét. Ezután tette be Rogerio-t Roberto De Zerbi edző, de ez sem megoldás, ezért úgy oldja meg, hogy félidőben mindig megcseréli a görögöt és brazilt. Hát sok sikerrel ez nem járt. Most végig a görög fog játszani, ott sok esélye lesz a Leccének. Ami még érdekes, hogy Roberto De Zerbi az első három mérkőzésen Andrea Consigli-nek szavazott bizalmat a kapuban, aztán Firenzében már a veterán, 39 éves Gianluca Pegolo védett. Senki nem tudja, miért, mivel Consigli ott csücsült a kispadon. Pegolo egyébként nem volt gáz, Chiesa helyzeténél nagyot védett! Amit láttam előzetest, egyikben Consiglit, másikban Pegolot várják a kezdőcsapatba. Meglátjuk, a kapuspont elég necces most Sassuolóban!

A Leccét most püfölik ezerrel, az újraindulás óta három mérkőzésen kapott a csapat 10 gólt, és csak kettőt rúgott. Két büntetőt (jó, volt egyVAR által elvett góljuk a Milan ellen)! Szóval nagy eséllyel távozni fognak az első osztályból, ha nem kapják össze magukat. Most rájuk jár a rúd, valahogy nem ad a gép: VAR-gól elvétel, Samp-nak két büntető, Juve ellen kiállítás a 22. percben. Ez így nekik sok!

Én úgy gondolom, megéri rámenni a gólokra, meglepetést szimatolok. A Sassuolo védelme egy vicc, a Lecce Saponara-val simán meglepheti őket. Viszont néztem Jeremie Bogát, nagyon jól mozgott az utóbbi meccseken, nem véletlenül szorította ki a kezdőcsapatból Domenico Berardit, bár állítólag most mindketten pályára lépnek.

Sassuolo - Lecce: Gólok száma - Felett/alatt tipp