A Német Kupa döntőjét rendezik a berlini Olympiastadionban, melyen talán a döntőt legjobban megérdemlő két együttes csaphat össze.

Tippemet a két csapat által általában látott játékra és játékfelfogásra alapozom. Benne van, hogy a döntő szellemében kicsit visszafogottabban, ismerkedősebb hangulatban kezdik a meccset, de remélem hozzák amit szoktak és egyből belefutunk egy nagy adok - kapok küzdelembe. Cirka egy hónapja játszottak egymással, akkor is játszottam ezt az opciót, és akkor is nagyon simán jött, valami hasonlót várok most is.

Hazai oldalon Volland visszatért egy boka sérülés miatti kihagyás után, és a Bailey-Diaby-Havertz trió is bevetésre kész, úgyhogy támadókat tekintve nem állnak rosszul a gyógyszergyáriak. Igaz, elmúlt két meccsükön mindössze egy gólt rúgtak, de a Mainz ellen kicsit felforgatott középpálya és támadóalakzat volt, a döntőre viszont fullos kezdővel és minőségi játékosokkal állhatnak fel.

Vendég részről igazából garantált a gólok érkezése, ha nem lenne így is eszméletlen támadósoruk a bajoroknak, leigazolták még gyorsan Sanét a Citytől, hogy teljes legyen a kép.. Néztem mostanában egy pár Bayern meccset, ha megy a csapatnak, akkor még mindig elképesztő játékra képesek. A szélen Davies valami borzalom amit művel, a Wolfsburg erre fázott rá, ugyanis állandóan a kanadai oldalán akarták vezetni a támadásokat, amire vajmi kevés esélyük volt. Támadásban gyakorlatilag mindenki bevethető, Lewandowski továbbra is életveszély, de bárki gyönyörű megmozdulásokra képes.

Igazából minden mutató és eredmény a gólok irányába vezet minket, remélem nem változtatnak az eddigi játékstílusukon a csapatok, és akkor az elejétől kezdve egy remek mérkőzésre van kilátás.

Bayer Leverkusen - Bayern München: Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő - Igen/Nem tipp