Ha én lennék Zidane helyében, feltennék a pályára annyira kreatív játékost, amennyit csak tudok. Vélhetően ő is ezt teszi majd, mert itt az Alavés csapatának nem lehet más célja, mint beparkolni a buszt a kapu elé, Az Alavés pocsék formában van, öt meccs óta nyeretlen, az ellenfelek kapujára totálisan veszélytelen. Ebből az uccsó öt meccsből lehozott 2-őt az Alavés kaput eltaláló lövés nélkül, messze a legimpotensebb csapata jelenleg a ligának. Marcelo és Carvajal középpályást játszanak majd, Ramos is fellép majd mélységi irányítónak, Varane, vagy Militao pedig majd semlegesíti azt az egy-két kontrát, ami várható félidőnként.

Az Alavés nagyon halvány, a Real pedig erős. A Real ellentétben a Barcával konzisztens teljesítményre képes, és minden meccsen hozza az átlag feletti szintet.

Most függetlenül attól, ki kinek szurkol, Real- vagy Barca-fan az ember, a Barcát inkább hátráltató ítéletek születnek (Fati tegnapi kiállítása, ami valóban érhetett pirosat, de azért nem minden sporinál... és nem minden csapatnál lett volna piros), közben a Real Madrid javára éjjel-nappal fújják a tiziket. Én, mint Barca-fan két dolgot tehetek, vagy bosszankodok, vagy pénzt csinálok belőle, és húzok olyasmiket, mint a büntető, Real-tizi, Ramos SOT, Ramos-gól, meg ilyenek, mert Sergio gólja olyan lassan, mint a középkezdés, minden meccsen van.

Egyébként a Real jó formában van, ha akad a gépezet, megkapja a 'külső segítséget'. Nincs ezzel baj, csak ezt ki kell használni, aztán ha a spanyolok mutyizása manifesztálódik, akkor még Barca-fanként is elviseli az ember ezeket a dolgokat. Hacsak nem vérBarcás az ember, de én azért nem vagyok annyira elvakult, van az a pénz, amiért mondjuk Real-szurkoló leszek 90 percekre :D

Visszatérve a tippre, ha Benzemáék sokáig masszírozzák az Alavés érzékeny pontját, akkor előbb-utóbb 'célba érnek'. Vagy elsül valakinek a lába, vagy jön a Real-tizi, amit Ramos bevág, de a legsanszosabb, hogy a Real szerez minimum egy akciógólt. Sok dugót nem kapott az Alavés mostanában, de láthattuk pl. a Celta ellen, ha egy kreatív csapatnak jó napja van, összejön lazán fél-tucat is. Az Alavés e meccs után játszik a Getával (vagy fordítva) a Betis-szel és a Barcával, nem kizárt, hogy e négy meccsen pont nélkül marad, és ez remény a Leganésnek, valamint a Mallorcának meg az Eibarnak. Én azt hiszem, minimum egy Real-gól jön félidőig, de inkább kettő, és akkor még ott van a kiszámíthatatlansági faktor, igazából kizárni nem lehet, hogy az Alavés egyszer lépi át a felezőt, de akkor gólt szerez.

Legrosszabb esetben pushra számítok, de sokkal inkább 2 hazai gólra. Rodrygo vagy Vinicius képes megbontani a védelmet, vagy valaki átlőni azt, legyen Casemiro, Kroos vagy Modric, esetleg Asensio

Real Madrid - Alavés: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp