A pándémia, a tavaszi hónapok sokunknál arról szóltak, hogy az e-sportok felfedezése mellett beleástuk magunkat a fehérorosz, nicaraguai, meg a türkmén foci világába. Szóval picit nosztalgia, hogy néha-néha még visszanézek a beloruszokhoz, pláne, hogy Szigo napi tippjének köszönhetően anno én elég sokat nyertem a Gorodeya tarcsi 9-4-es meccsével.

A Gorodeya azóta konszolidálódott, szóval ennyire vad, elég bundásnak tűnő eredménye nem igazán volt, de a 3-4 kapott gól szinte evidencia, és azért 1-1 gólra a Gorodeya is jó szokott lenni. Meccset még nem nyerte a tartalék bajnokságban, idegenben 8 meccs, 8 zakó a mérleg. 30 kapott gól, és 8 lőtt, a 8 idegenbeli meccsből 5 volt olyan, ahol talált gólt ez az együttes. Szóval az simán a meccsek 50%-a felett, miközben az odds jelenleg 2.40-es. Ez a két tény így egymás mellett jól néz ki, már ami a matekot illeti.

Szerintem az ellenfelek ezekkel a Gorodeya elleni meccsekkel úgy vannak, hogy ha valamikor, akkor a Goro ellen beleférhet hátul a hiba. Képesek az ellenfelek könnyelműen venni, úgy készülnek, hogy lőnek 4-5 gólt, kinyitják a gólzsákot, és a védekezésre kevésbé koncentrálnak. Egy ilyen meccsen a védők sem úgy koncentrálnak, mint amikor minden gólnak jelentősége van.

Én bele-bele szoktam nézni ezekbe a tarcsi-meccsekbe, és való igaz, ilyen 10-15 percekre maximum, de nekem annyira nem tűnik gyengének a Gorodeya játéka, mint az eredmények mutatják.

A mostani ellenfél a Soligorsk hajója léket kapott, utolsó két meccsén 3 és 4 kapott gól, talán a Gorodeya is eljut a 'célig' legalább egyszer. Én ezt 2.40-ért nem hagyom ki, bár indoknak nagyon gyenge, de igazából egy gólt találni is lehet. 8 idegenbeli meccséből 5-ön lőtt gólt a Goro Res. ezek alapján még value is a matek alapján.

Shakhtyor Soligorsk Reserve - FC Gorodeya Reserves: FC Gorodeya Reserves által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp