Érdekes sport ez a darts is. Mikor az első körös meccseknek vége lett, simán olyan érzésem volt, hogy Noppert sokkal jobban játszott, mint Lewis, már ami az átlagokat illeti, erre nincs erről szó. Noppert Price ellen 'csak' 90.92-es átlagot dobott, közben Adr. Lewis átlaga 97 fölé kúszott, ami már egészen korrekt, mondanám, kiváló.

Pedig sokkal inkább tűnt úgy, hogy Noppert stabilabb, alig-alig tévesztett szektort. Az átlagok közti különbség a kiszállókból adódik, Lewis közel 60%-kal dobta a kiszállókat, ami brutál, 40 körül van az átlag, vagy az már nem rossz, 50% már nagyon jó duplákra, a 60% egy ilyen maratoni meccsen pedig a koronás csillagos ötös. Ez az, amit Lewis nem fog tudni megismételni. Közben Nopperttől azt várhatjuk, hogy azt a stabilitást hozza, amit hozott Price ellen. Ugye Price-t ismerjük, a PDC férge, nem egy egyszerű figura, de Noppert olyan stabil maradt ellene, hogy csak na. Nem ingott meg, és elkapta a walesi ellenfelét. Lewis több szektort hibázott, és ő eleve instabilabb, de az tán jobb szó, hogy labilisabb személy. Ugye kétszeres világbajnok, volt ő már magasabban, és sokszor frusztrált, ha nem képes arra a szintre. Lewist lehet demoralizálni, amire Beaton nem volt képes, az Adonisz ugyanis nem játszott jól. Rosszul sem, de oda kevés volt. Noppert nálam favorit,d e agyonbiztosított tippel jövök. Lewis a torna előtti 4 Players Ch. versenyeken csak a 10. számún ment el 3 körig, a másik 3 meccsén első körös búcsú! Dobeytól még ki is lehet kapni, de Atkins és Lovely ellen? Egyáltalán kik ők?

Egyértelmű, hogy Noppert jelenleg jobb, Lewis megingatható, és azt is kétlem, hogy Adrian képes lesz megint ilyen brutálisan jól dobni a duplákat. 10 egységre 4,4-et kapok, biztonsági tipp, de annak kiváló!

Noppert, Danny - Lewis, Adrian: Kör hendikeppel - Hendikep tipp