Masszív német csapat találkozik a masszív semmivel a felső ági BL elődöntőben. Mindkét csapatnak hatalmas lehetőség ez igazából, a párizsiak talán könnyű ellenfélnek tarthatják a Lipcsét, míg Gulácsiék néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlen magasságokba juthatnak az idei BL szezonban.

Fél szemmel láttam mindkét csapat meccsét, viszont az biztosan lejött, hogy nem fog itt hendivel brillírozni a PSG... 90 percig nem nagyon tudták hol vannak az Atalanta ellen, pedig a bergamoiak nem a védekezésükről híresek, mégsem jártak igazából a gól közelében sem az utolsó 5 percig. Azért amiket és ahogy kihagytak a párizsiak, az sok megyei meccsen is kemény kritikát kapna. A lipcseiek sokkal masszívabb védelemmel rendelkeznek, mint azt az Atalantánál észlelhettük. Igazából szerintem komoly malac, hogy Neymarék eljuthattak az elődöntőbe, de ez itt véget is fog érni. Gulácsi előtt elég szilárd védelem van, Upamecano többek között a meccs embere is lett, de Halstenberg és Klostermann sem egy puha alak. A franciáknak sokkal jobb helyzetkihasználásra lesz szükségük, mint amit mutattak, viszont nem gondolom, hogy ez sikerülni fog.

Nem nagyon értem miért nézik ennyire le a német csapatot, véleményem szerint semmivel nem esélytelenebbek. Nem biztos, hogy szép meccs lesz, valószínűleg a második félidőben hasonló darálás lesz majd mint az Atletico ellen, de ez is csak az ellen hat, hogy nem lesz itt sima vendég győzelem. Azért a lipcseiekben a gól is mindig benne van, és nem tudom elképzelni, hogy ha szereznének egy gólt, akkor 3-at tudna rúgni a Neymar-féle összetákolt gárda.

RB Leipzig - Paris SG: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp