PSG - Bayern München

Hívhatjuk álomdöntőnek a vasárnapi BL-döntőt... a keretek értékét tekintve legalábbis mindenképp... a végjátékban résztvevő csapatok közül (elődöntők) realizálódott ezzel a papírforma (a Lipcse és a Lyon kerültek versenyen kívül ezzel).

A müncheniek teljesítménye kimagasló, kinyílt a bajor gólzsák alaposan... Történelmi verést mértek a katalánokra, majd félgőzzel gurítottak hármat a Lyonnak. Eközben a túloldalon, már már a sírból hozta vissza a meccset Tuchel alakulata az Atalanta ellen...a 89. percben ugyanis még az olaszok vezettek. Az elődöntőben viszont már jobb teljesítménnyel ejtették ki Gulácsiékat, megérdemeltem jutottak a döntőbe (3-0).

A németeknél Flick valamire nagyon váratlanul, de nagyon durván jól ráérzett, elég komolyan összeállt ez a Bayern most, nem is nagyon emlékszem, mikor láttam őket ilyen meggyőzően futballozni az elmúlt időszakot megelőzően... Mindneki Lewát emeli ki, pedig ő is csak egy láncszeme ennek a nagyon precízen működő gépezetnek. Itt még a szélső védők is komoly veszélyt jelentenek az ellenfél kapujának előterében. Tuchel törheti is a kobakját, hogy mit agyaljon ki erre a meccsre...

Picit meg is lep, hogy viszonylag kiegyensúlyozott szorzókat hoztak ki az irodák, és hogy ezek különösebben nem is mozognak... a Bayern 2-es szorzó felett stagnál... én személy szerint jelenleg ezt olyan 1.80 körül tartanám reálisnak. Ennek köszönhetően azonban az óvatosabb tippekre is jó odds-okat találhatunk. Itt most egy DNB München lesz a tippem, amit 1.60-ért játszhatunk meg az Unibet-nél. Úgy gondolom a bajorok akár a rendes játékidőben is lesimázhatják ezt a döntőt, de ha nem is sikerül addig feltörni a franciák védelmét, és mondjuk hosszabbításba torkollik a meccs, ezzel a fogadási opcióval visszakapjuk a tétünket.

Paris SG - Bayern München: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp