Szívem szerint leginkább arra fogadnák legszívesebben, hogy legalább 2-3 gólt fog szerezni a bajor együttes, ám ebben a hónapban annyira nagyon nem sikerülnek nagyobb részben a tippjeim az SfGuru játékban, hogy tippelés szempontjából most inkább maradok a nálam alaptippnek számító Bayern München-győzelemnél. Aztán pedig majd csak történni fog valami.

Például, az EL-döntőben az történt, hogy “kevés gól lesz” volt a tippem, erre aztán már az 5. percben gól volt 11-esből, majd pedig a 12. percben megszerezték a második gólt is. Máris ment a tippem a "levesbe", de legalább a buktámban az volt a jó, hogy gyorsan lezajlott minden és még negyedóra sem telt el, amikorra kiderült, hogy már nincs miért heveskedni, hanem nézhetem nyugodtan a meccset. Nos, ezúttal a Bayern München sima győzelmére tippelek, hogy ne vigyem túlzásba a dolgokat, s bár azért is ez a tippem, mert az a francia bagázs korábban már bizonyította néhányszor, hogy nem bírja a nyomást és nagyon látványosan képes összeomlani, amikor tényleg fontos mérkőzésen kellene helytállnia, nos, valószínűleg ez most már csak tippem miatt sem lesz így, hanem a "feltámad" a Paris Saint-Germain FC és úgy fogja verni a Bayern Münchent, mint szódás a lovát. Persze, én ettől függetlenül most a müncheniek győzelmére tippelek. Lesz, ami lesz.

Neves hiányzó lehet a párizsiaknál, hiszen az első számú kapus Keylor Navas szerepeltetése továbbra is kétséges. Ha pedig nem fog játszani a Costa Rica-i hálóőr, akkor bizony gondban lehet majd a Paris SG. Nem rossz kapus a csere Sergio Rico sem, de azért ő az én rangsoromban meg sem közelíti Keylor Navast. Ez a Paris Saint-Germain FC - Bayern München mérkőzés Bajnokok Ligája-döntő lesz, nem pedig valamilyen sokadrangú edzőmeccs, ahol ezt-azt-amazt próbálgatni lehet. Elvileg a Costa Rica-i kapuson kívül nem lesznek hiányzók a párizsiaknál. Vagyis várhatóan a Mbappe, Neymar, Di Maria csatártrió fog szerepelni és borítékolható a PSG-gól.

A bajoroknál is csak egy hiányzó lesz, ha lesz, Jerome Boateng, de én úgy vélem, hogy meggyógyul meccskezdésig. Lewandowski jó formában van, Gnabry szintén jó formában van, Thomas Müller úgyszintén. De szerintem ilyesmit a Bayern München összes játékosáról el lehet mondani. A bajorok győzelmét várom egyértelműen, már csak azért is, mert a Bayern München mostani játéka kísértetiesen hasonlít a néhány évvel ezelőtt világbajnoki címet nyert német válogatott kíméletlen és precíz játékára. Eredménytippek: 1-2, 2-3.

Tipp: győz a Bayern München.

Paris SG - Bayern München: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp