Az elmult idokben a 180-ak teren is eros visszaesest mutato Cross es a maxokat altalaban eleg jol hajigalo Smith feszul egymasnak szerda este. Mindketten egy vereseggel nyitottak a Premier Liga zaro etapjat, Smith egyertelmuen a duplakkal allt hadi labon, mit Crossnak az egesz jateka nem volt tul biztato. 89es atlaggal Gerwen ellen nem nagyon lehetett mit kezdeni, mindossze 4db 140+ost dobott, szoval a tomeg sem volt valami meggyozo.

A World Matchplayen az elodontoig menetelt Smith, es rendre szorta a maxokat a meccsein. Nem volt olyan meccs, ahol nem multa volna jelentosen felul az ellenfelet a 180-akban. Anderson ellen tegnap 10 leg alatt is dobott 7-et, ugyhogy minden jel arra utal, hogy tartja jo szokasat es szetbombazza a tripla mezot.

Cross szamomra ugy tunik, hogy nem tud teljes erobedobassal a dartsra koncentralni, es emiatt az eredmenyek sem jonnek. Megszuletett a napokban a negyedik gyermeke, biztos vagyok benne, hogy a csalad sok idot “elvesz” most tole es kevesbe tud a munkajara koncentralni. Meg ha jol is jatszik bizonyos meccseken, a maxokat akkor sem nagyon szokta szorni, inkabb a mertani pontossagu kiszallokkal operal. Tegnap a kiszallok sem jottek, igy teljesen kilatastalan volt a Gerwen elleni meccs.

Az elmult egymas elleniken is rendre Smith nyeri a 180-as csatat es a formak alapjan ugy gondolom, ez most sem fog valtozni. Nyilvan mindig benne van, hogy egy vilagbajnoknak kijon a lepes es odaporkol egy 110-es atlagot meg 9 maxot, de nem erzem ugy, hogy ez most jonne el.

A maxokban mindenkepp, de ugy osszessegeben a meccsen is Smith dominanciat varok.

Smith, Michael - Cross, Rob: Legtöbb 180-as dobás - Mérkőzés tipp