Bavallom őszintén, meglepő számomra, hogy a törökök szorzója nem csökkent még 1.50 alá, látva, hogy mik történnek a válogatott háza táján.

Nem telt el olyan nap a kerethirdetés óta, hogy legalább egy játékos miatt ne kényszerült volna cserére Marco Rossi kapitány, sőt, a vége felé már volt, hogy nem is hívott be senkit. Elmondhatjuk, hogy jobb oldali védő nélkül állhatunk fel, vagyis kimondottan jobb hátvéd nincs a válogatottban. Mondjuk mindössze öt fős maradt a védelem, nincs is akkora merítési lehetőség, de ha valaki, akkor Rossi talán meg tudja oldani ezt a próblémát.

Jó pár év eltelt már azóta, hogy a két együttes összecsapott volna, több, mint hét éve volt a legutóbbi találkozó, 1-1 lett Törökországban.

Azóta mindkét csapat kicserélődött, tőlünk egyedül Szalai játszott akkor.

Finoman szólva sem vagyunk (voltunk) jó formában, legutóbbi hat találkozón mindössze egy győuelem a mérlegünk, Azerbajdzsán ellen. Igaz, ellenfél volt a horvát vagy épp az uruguay-i válogatott.

Ellenben a törökök, legutóbbi 10 találkozóján egy vereséget szenvedett, azt Izland ellen. Franciaországtól oda-vissza 4 pontot szerzett, ez azért nem rossz a világbajnok ellen. Ahogy a szorzó mutatja ők az esélyesek, nálunk számos olyan játékos akad, aki most debütálhat a keretben. Annyi bizonyos, hogy Cseri nem kezd, ezt kijelentette az olasz, de szerinte a későbbiekben becserélheti. Nem tudom, hogy a védelem kérdését hogyan oldják meg, de bízom abban, hogy a fiatalok megmutatják, hogy mire képesek és legalább egy gólt berámolnak a törököknek. Szalai harcosságában lehet bízni, másban úgysem emelkedik már ki.

A tippem, és látva az előjeleket, az az, hogy jatszunk egy döntetlent, 1-1 vagy 2-2 talán.

Törökország - Magyarország: Magyarország által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp