Reggel már posztoltam nektek a fő tippemet, ami Azarenka győzelme volt, míg azóta kijöttek a hendis piacok is. Nézzük, melyik határ lehet számunkra ideális.

Vika Azarenka a táblán az egyik legjobb formában lévő játékos, ezzel kár lenne vitatkozni. Más kérdés, hogy egy kéthetes tornán ez kitarthat-e a döntőig (ne felejtsük el, hogy múlt héten is végig játszott). Ameddig nem kellene gondoknak lenni, az a következő forduló, miután eddig villámgyors meccseket játszott. A tegnapi győzelme után nyilatkozta is, hogy a pályáról rögvest megy gyakorolni, mivel a második adogatásaival nem volt megelégedve. Azért ez jól jelzi, hogy a Swiatek elleni meccs mennyire volt neki fárasztó. Egyébként 8 meccses győzelmi szériában van a fehérorosz és ez azért is érdekes, mivel mindegyik meccsét legalább négy game különbséggel nyerte, ami nekünk most is jó lehet. Érdekesség, hogy pont az a Cornet tartotta magát a legjobban, aki még mindig versenyben van a US Openen.

Muchovával a probléma az, hogy ahhoz, hogy esélye legyen ezen a meccsen, ahhoz kéne a szolid, problémamentes adogatás. Azonban Azarenka mindenkinek szétszedte a szerváját az elmúlt két hétben. Konta múlt héten egy szettet jól tartott, majd utána egyre inkább nyomás nehezedett rá és végül nem bírta ezt el és sima vereség lett a vége. Hasonló történt meg Muchovával is tegnap, aki az első szettet kapott break nélkül hozta le, azonban Sori Cirstea a második szettet 4-0-val indította. Nem tudott megújulni a cseh és csak komoly román segítséggel tudott továbbmenni. Elég szimpla játéka van Muchovának, ami után érdekes, hogy milyen sok hibát ejt. Tegnap tízzel több hibát ütött, mint nyerőt és ez azért érdekes, mivel Swiatek úgy kapott 6 játéknyi különbséget, hogy azért a hibáit a nyerői szintjén tudta tartani (27 nyerő - 24 hiba). Ahhoz, hogy ez a tipp ne jöjjön, ahhoz jelentős javulás kell a cseh lánytól és legalább minimális visszaesés Vikától. Reméljük ez nem fog bekövetkezni.

Azarenka, Victoria - Muchova, Karolina: Játék hendikeppel - Hendikep tipp