Válogatott mérkőzések után és BL meccs előtt áll a Ferencváros kerete. Panaszra nem lehet oka, ugyanis bravúros győzelmet értek el a Celtic otthonában, míg a ZTE otthonában emberhátrányban tudtak bebíztosítani a három pontot.

Ez a tipp, hogy a Ferencváros legalább két góllal nyer, bármely más körülmények között is megállná a helyét ugyanis a Fradi egy EL/Bl csoportkörre törő kerettel rendelkezik, míg a Paks idén is a kiesés elkerülése ellen fog küzdeni, de annak tudatában hogy a paksi csapat kérte a mérkőzés elhalasztását, ugyanis a sokasodó pozítiv csapaton belüli tesztek miatt egy hete nem tudtak közös, szervezett edzést végezni csapaton belül, míg a hiányzó játékosokat ifistákkal fogják feltölteni eléggé underdogok lesznek a holnapi mérkőzésen. A Fradi indoklása is elég validnak túnik, hiszen a mérkőzés egy nemzetközi szünet alatt lenne bepótolva, mikor a hazaiak lennének kénytelenek a keret negyedét nélkülözniük.

Ezeknek a tényeknek tudatában a Fradi is valószínüleg mihamarabb le akarná tudni a mérkőzés érdemi részét, ugyanis jövő szerdán ismét fontos találkozó kerül lejátszásra a Dinamo Zagreb ellen. Pihentetnie felesleges Rebrovnak, mert lesz elég idejük fizikailag felkészülni.

Paksi részről kevés információ szivárgott ki, hogy kik azok a játékosok akikre nem számíthat Osztermájor Gábor, de eddig elég kevésnek tünik az idei teljesítményük, hiszen a Vidi elleni bravúros pontszerzés, ahol kevés hiányzott a három ponthoz is akár, ezen kivül két viszonylag sima vereséget szenvedtek el a Mezőkövesd, illetve az Újpest ellen.

Puskás Akadémiának bejött a vírus okozta kényszerhelyzet, és jól tudtak nyúlnia régóta belengetett, és nevükhőz hűen illő tehetséges fiatalokhoz, de ez a merítési lehetőség nem hiszem hogy a Paksiaknál meglenne.

Sima, több gólos hazai győzelmet várok a holnapi mérkőzéstől

Ferencváros - Paksi SE: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp