Lement az első kör, NFL világában már köztudott, hogy érdekes eredményből nincs hiány. Általam választott mérkőzésen két AFC South csapat feszül egymásnak. A Titans gárdája, fogadja Jaguars csapatát. Idén se lesz egyszerű belőni az AFC South erősorrendjét, mert a Colts, Texans (Hopkins nélkül), Titans trió hasonló játékerőt képvisel és a Jaguars pedig a kakukktojás, láttuk a Colts ellen is.

Titans első fordulót sikerrel vette, sikerül a Broncos gárdáját legyőzni. Egy nem túl szórakoztató, de annál izgalmas mérkőzésen sikerül a rendkívül fontos győzelem. Titans nem volt meggyőző, rengeteg esélyt adtak a Broncosnak, akik nem éltek vele. Hiszen Gostkowski 3 db mezőnygól és 1 extra pontot is kihagyott, ami 10 pont, plusz összeséében a Titans csak 2 ponttal győzött. Irányító poszton Tannehill vezeti a gárdát, első fordulóban nem játszott űrszámokat, szolid 250 yard, 2 TD-s produkciót tartott. Futó poszton Henry továbbra is egy szörnyeteg, ha beindul kell néhány védő, aki megálljt parancsol. Jaguars szenved a futások ellen, így Henry ízekre kaphatja az ellenfelet. Elkapó poszton a legnagyobb sztár A.J.Brown nem bevethető (térd zúzódás miatt), ami biztos rányomja a bélyeget a passzokra, de mellette Davis megbízható (igaz ő is limitáltan edzett), Humphries, Smith is előléphet. Támadófal bal oldala tetszik, jobb oldal kicsit haloványabb, Conklin távozása nagy érvégés. Védelem nem rossz, de Casey elengedése még visszaüthet. Pass rush gyenge, kell a nyomásgyakorlat Minshew, LB poszt nem rossz, a secondary ütős.

Jaguars előző elemzésemben kifejtettem, hogy a csapattól nem várok sokat, aztán sokkolta Colts csapatát és engem. Inkább támadóoldalon voltak jobbak, plusz a Colts szerencsétlenkedése, Rivers haloványabb teljesítménye és Mack korai elvesztése (Hines gyönyörűen szállt be) vezetett a vereségükhöz. Minshew varázsolt szép produkciója is kellett a győzelemhez, Futások ültek Robinson ilyen teljesítménnyel korrekt első számú RB. Elkapó szekció még mindig közepes, kivéve Chark, aki vállán nagy teher, hogy a passzjáték működjön. Támadófal egésze a közepese szintet megüti, de többet nem várok. Védelem továbbra is gyenge, Coltsnak is 450 yardot engedtek, csak ők nem tudták pontokra váltani. Pass rush nem működik, LB sor, secondary sebezhető. Titans okosan játszik, akkor a futás kell erőltetni, mert Henryvel nem veszik fel a versenyt.

Összességében a Titans nem követheti el a Colts hibáját, futni-futni-futni kell. Passzjátékban Brown hiánya megviselheti a csapatot, de lesz megoldás. Védelem is erősebb a titánok oldalán, legalább egy TD különbség van a csaptok között. Reméljük Gostkowski is a jobbik énjét veszi elő.

Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars: Hendikep - Hosszabbítással - Hendikep tipp