Meccset többféle módon lehet nyerni. Lehet úgy, mint az Atalanta, amely túlrúgja az ellenfelet, nem lényeg, ha kap 3-4 gólt, lő majd hetet. De lehet úgy is, mint az Elche teszi, amely bár szemnek kellemetlen, eredményt el lehet vele érni. DEfenzív focival lehet Eb-t nyerni (lásd Görögország), meg lehet BL-t is, de azért a focit szeretők általában nem igazán like-olják az ilyen csapatokat. Én sem szeretem, végig izgultam, hogy nehogy az Elche jusson be az első osztályba, de a Zaragoza és a Granada ellen is találtak egy-egy gólt, aztán itt vannak a Primerában. Mi az, hogy itt vannak?!

Legutóbb már meccset is nyertek az elchei srácok, tipikus 1-0-val az Eibar ellen. Bár nem láttam a meccset (bőven elég volt a play off), ez a csapat ezt tudja. A futballt öli, ahol tudja, aztán ha netán adódik egy-két helyzet, hát vagy belövik, vagy se. A Barca szezonnyitóján, a Gamper Kupán 1-0-ra kaptak ki, és azért látjuk, hogy ez a Barca most alibi focit tol.

A Huesca próbál egészséges focit játszani, de egy olyan edző, aki Ontiverost nem kezdeti, meg a padról löki be, szerintem nem sokat él majd meg a Huesca kispadján, meg Mikel Ricóval, aki 5 éve is öreg volt, már az élvonalhoz, Okazakival, nem lehet velük az Elche ellen gólt lőni. Nem, nem tudok elképzelni overes Elche meccset. A Sociedad valahogy begyötört hármat, de az Elche ellen a Barca meg a Madrid is szenvedni fog. Az Elchének eddig két meccsen 5-5 lövése volt, 1 és 2 ment kapura. Ezek a számok is jelzik, mire számíthatunk tőlük idén. Ez a tipp úgy 10-ből kb. 8-szor lejönne, így az 1,54 bár elsőre pocsék, én 1,34-et sem szívesen adnék az underre

Elche - Huesca: Gólok száma - Felett/alatt tipp