A bukik szerint 50-50-es meccsre mindig érdekes fogadni, főleg darts esetén, de úgy gondolom a valódi oddspár az 1,66-2,20 lenne, így betámadom Clayton győzelmét a mai meccsre.

Mondhatni ihletett formában játszik a walesi, a másfél hete rendezett European Tour sorozaton egészen a döntőig menetelt, a Home Touron sorra nyomja szét ellenfeleit. Egyik szereplés sem tudható be a szerencsének, az ET fordulón legyőzte többek között Chizzyt, Wrightot és minden meccsét magabiztos játékkal hozta. Folyamatos 95+os átlagok, néhány meccsen 100 feletti játék, rendben lévő duplák. Úgy tűnik, minden klappol most Jonnynak és ezen a tornán is képes lehet egy szép menetelésre.

Ellenfele az az Ian White, aki van hogy világverő, míg rosszabb napjain meggyűlik a baja a játékkal, azon belül is főleg a duplákkal. Tömeggel nem szokott baja lenne az angol spílernek, viszont a duplák ki tudnak rajta fogni. Fejben is elég labilis tud lenni, ami még inkább a duplázásban szokott megmutatkozni. Egy-egy elrontott dupla után képes felhúzni maga köré a gátat és véletlenül sem tudja ezután bedobni a kiszállót. Mivel most a leg elkezdéséhez is szükség van a duplára, így úgy gondolom lesznek megingások az angolnál. Egy jelenlegi formában lévő Clayton pedig ezeket bőven kihasználja majd.

Elmúlt 6 meccsükből 5-ön ráadásul a walesi nyert, így mondhatni szeret mostani ellenfele ellen játszani. Whitenak kedvezhet a szurkolók nélküli játék, viszont ha Clayton hozza azt a játékát, amit az elmúlt hónapokban láthattunk tőle, akkor ha nem is olyan simán, de nyernie kellene a meccset..

Clayton, Jonny - White, Ian: Match Odds - Mérkőzés tipp