A tippem, hogy a Real Madrid gólt fog kapni a Sahtar Donyeck ellen. Hogy milyen jó egy tipp, az függ a szorzótól is, épp ezért én, amikor van konkrét ötletem, általában megpróbálom megtippelni, hogy épp az az opció, amit be akarok húzni, milyen szorzóval van a piacon. Én most ilyen 1,65-1.70 körüli szorzót lőttem be, amit a Sahtar gólra adnak, ehelyett itt az unibeten 1,83, és máshol ennél is akad jobb szorzó.

Ami tény, hogy egyik csapat sem a legjobb állapotban várja a találkozót, ugyanakkor az is tény, hogy a Real Madrid a favorit. Viszont ahogy a Fradi eljutott 5-6 alkalommal gólszezési lehetőségig, úgy a sokkal acélosabb Sahtar is eljuthat, sőt szerintem el is fog.

Hétvégén a Cadíz is megfarkalta Benzemáékat, ráadásul Ramos sérülést szenvedett, és a közelgő el Clásicó előtt nem biztos, hogy őt erőltetni fogják. Carvajal nincs, a helyén lehetőséget kapó 'joker' Nacho is eléggé homályos volt, pedig pont arról híres, hogy bármikor bárhováteszik,hoz egy jó átlagot. Benne volt gólban, többször helyezkedett rosszul, nem igazán érezte a játékot.

Nincs meg a kraft a középpályásokban sem, Casemiro eléggé súlytalan, de úgy echte az egész Real Madrid most nem annyira átütő.

A Sahtar több játékosára nem számíthat az ukrán együttes, ám azt láttuk, hogy például Ukrajna megverte a spanyolokat, úgy a klubcsapatoknál is előfordulhat hasonló. Nem azt mondom, hogy nyer a Sahtar, ugyanakkor nem zárom ki. A Sahtarnál a pozitív tesztek ellenére össze lehet állítani egy olyan kezdőt, amely igencsak ütőképes. Dentinho, Marlos, Kovalenko, Taison, Dodó sok-sok kreatív, gyors, sokat bizonyított játékos. Nem azt mondom, hogy a Sahtar nyerni fog, de nagyon jó esélyt látok rá, hogy gólt fog szerezni.

Azért annak van jelzés értéke, hogy a Cadíz 11 szögletig jutott el hétvégén, azért ez is olyan mutató, ami jelzi, nincs most a csúcson a Fehér Balett, ebből ma is bokaficam lehet

Real Madrid - Shakhtar Donetsk: Shakhtar Donetsk által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp