Nagyon csábító oddsot kínálnak a Bayern München újbóli győzelmére. Én vélem, utoljára ilyen csinos lehetőség a Barcelona elleni mérkőzésen adódott előttünk. Próbálok rájönni, hogy minek köszönhető ez a viszonylag magas odds.

Először is nézzük az Atletico Madridot. Bevallom, nem nézek spanyol bajnokságot, csak az eredményeket követem. Leigazolta az Atletico Luis Suarezt, ami egy hatalmas WTF volt számomra, a nyár egyik legjobb üzletének tartom, mert pont ilyen csatárra van szükséges Simeonénak. Meg is mutatta az uruguayi játékos, hogy korai volt őt elüldözni Barcelonából. Szóval elméletileg nem rossz az Atletico, de nekem már unalmas az ő játékuk. Simeone nem a kreativitásáról ismert, évek óta ugyanazt a masszív, erőteljes focit nyomják. Ez ellen könnyű felkészülni. Összességében a csapat csatársora top szint, de a védekezés most Oblak-on kívül elég közepes.

Én annak ellenére, hogy veretlen az Atletico ebben a szezonban, nem érzem bennük a nagy veszélyt. A Huesca és a Villarreal elleni 0-0 is megmutatta, hogy nem elég a jó nevekből álló csatársor. Persze a Bayern ellen vélhetően jók lesznek egy gólra, a mindkét csapat lő gólt opció 1.70 fölött van, ami nagyon csábító. De én mindig hiszek a németeknek, ezen nem fogok változtatni, így pedig inkább az 1X2 irányába mozdultam el a mai esetben.

Ekkora szorzón a hazai meccsüket nem hogy illik behúzni, de kötelező is. Kimmich-en kívül nagy hiányzójuk csak Gnabry, aki tegnap lett pozitív, de ő meg pótolható, pont erről szól Douglas Costa visszacsábítása. Nekem ez a hazai győzelem még az Atletico csontrepesztő keménysége ellenére is biztos, én ezt pakolom ennyiért.

Bayern München - Atlético Madrid: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp