Ez egy finálénak is beillene a kölni torna második körének elődöntőjén, de nem, mert elődöntő lesz, mondjuk azért van rá egy messziről is látható összegem, hogy a győztes nyeri a versenyt is.

Zverev az első kölni tornát viszonylag simán behúzta, aztán most a második héten már akadtak nehézségek. Millman és Mannarino ellen is kellett az a döntő szett, aztán ha kicsit élesebbek az ellenfelek, akkor a kis Sachsa már lehet, hogy a bécsi tornára készül. Elég jó adottságokkal rendelkezik a termi viszonyokhoz, nagy szerva és nagy ütések mind a két oldalról, annyi a bibi, hogyha a toronyban lekapcsolják a lámpát, akkor pillanatok alatt szét tud esni, és egy könnyű meccset tehet magának szorossá. Millió kettőshibát üt, ez visszatérő probléma már régóta nála, ennyi ingyenpontot ember nem ad az ellenfelének, mint ő. Ha viszont fejben rendben van, akkor ászok, és könnyű kézzel elengedett nyerők jellemzik a játékát, szvsz nagyon ingadozó a tenisze, a pandémiás újraindulás óta alig volt olyan meccse, amit szettveszteség nélkül nyert volna.

Aztán itt van az a 19 éves SInner, aki nagyon úgy fest, hogy elég all court játékos lesz, szóval okozhat némi fejfájást Zverevnek. A Garroson Nadal ellen elég komoly esélye volt az első szettben, Kölnben pedig két sima mérkőzést követően a mindig hektikus Gilles Simont verte döntőszettben. Fiatalkora ellenére nagyon érett játéka van, bár azért az utóbbi meccsén ő is szépen ledobta a láncot egy szettre. Jól tud gyorsítani, a hálónál sem ügyetlen, bőven okozhat meglepetést a hazaiak kedvencének, Zverevnek

Nagy meccset várok ide, meg azt, hogy mindkettejüknek lesz egy-egy komolyabb hullámvölgye, így a 22 játékot simán hozni kell, egy 7:6 6:3-mal is már nyertes a tipp.

Zverev, Alexander - Sinner, Jannik: Játékok száma - Felett/alatt tipp