Hatalmas favoritnak lőtték be a bukik Thiemet, mindössze 1,10 +-5 lehet fogni az osztrák sikerét, ezáltal a lineok is alacsonyan vannak, ezt kéne kihasználni.

Cristian Garin egy chilei teniszező, nyílván salak a specialitása, minden tornagyőzelmét a szemcsés borításon nyerte, viszont azért annyira nem egy világtalan keményen, mint egy pár dél-amerikai sorstársa. Az első körben Bécsben óriási skalpot gyűjtött be, ugyanis döntő szettben verte Wawrinkát, egészen komoly játékkal. Stabilan ütött mind a két oldalról, 74%-ban nyerte első szerva után a pontokat, és ami érdekes, hogy a második adogatás után is 64%-ban nyerte a labadmeneteket, azért ez elég magas százalék. Legrosszabb esetben, Thiem sikere esetén is hét játékot kellene nyernie, amit idén mindössze egyszer nem tudott volna abszolválni még év elején Kevin Anderson ellen, meg még egyszer mikor feladta.

Thiem azért szereti elszórakozni a meccseit, vagyis inkább magának egy kicsit nehezebbé tenni, az első körben Sachkot dupla bérkhátrányból engedte vissza az első szettbe, az más kérdés, hogy a fiatal ukrán így sem volt képes élni a lehetőséggel. De olyan nagyon sok sima meccse , hogy hét játékot ne szerezzen az ellenfél nem nagyon volt. Nagyon agresszor teniszt játszik, fonákról és tenyeresről is mindent gyorsít, amiben azért benne van a hibafaktor. Meg olyan sok meccse sincs idén fedett pályán, ezzel a hazai bécsi tornával kezdte meg a szezont, aztán Párizs és London a vége.

Olyan nagyon sima meccset itt egyáltalán nem várok, bőven benne van az ingadozás mind a két oldalon, egy döntő szetten sem lennék annyira meglepődve, így ez a 18,5-es határ nálam nagyon alacsony, egy 63 64-gyel is ül a tipp.

Garin, Cristian - Thiem, Dominic: Játékok száma - Felett/alatt tipp