Nehéz lenne erre a mérkőzésre mást tippelni mint vendég győzelmet, vendég gólokat. A szorzó remek, bőven van benne érték úgy, hogy a liga egyik legjobb csapata játszik idegenben de nézőközönség nélkül az egyik leggyengébb otthonában.

A Readingre néhány fordulóval ezelőtt már tippeltem. Akkor nagy nehezen tudták legyőzni az akkori sereghajtót 1:0-ra úgy, hogy az első félidőt teljesen átaludták. Azt követően viszont erőteljesen megnyitották a gólcsapot és két a Wycombenál komolyabb ellenfél ellen (Rotherham 3:0, Blackburn 4:2) lőttek két meccsen hét gólt Meite és Joao remek játékának köszönhetően. Így bár a bajnokság nagyon hosszú, máris kellemes hét pont előnyük van a harmadik Millwall előtt ami nagyon megnyugtatóan hathat a csapatra. Ma megpróbálják tovább erősíteni a listavezető helyüket, ami szerintem sikerülni is fog. A kezdőjük valószínűleg változatlan lesz a győztes csapaton ne változtass elv alapján, ha Meite kisebb sérülése nem túl komoly és tudja vállalni a játékot.

A Coventry nagyon rossz formában van. Rosszabbkor nem is jöhetne egy önbizalomtól kicsattanó Reading elleni meccs mint most, mikor is az utolsó hat meccsükön csak 2, azaz kettő pontot szereztek. Kétszer számolt rájuk a Middlesbrough és hazai pályán négyet kaptak attól a Blackburntől akiknek éppen a Reading lőtt ennyit múlt héten. A hírek szerint számtalan változtatásra készül a kezdőt illetően Mark Robins hiszen tudja ez nem mehet így tovább, de ez szerintem nem fog jól elsülni és a Reading is kétszer betalál minimum.

Tipp: 1-3

Coventry City - Reading: Reading által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp