Az Atalanta akkorát harcolt az Ajax ellen a Bajnokok Ligájában, ami bizonyosan visszaüt a hétvégén. A játékosok mindent kiadtak magukból, az utolsó pillanatig koncentráltan fociztak a hollandok ellen. Robin Gosens bele is sérült a hajtásba, a vádlija sínylette meg, korábban pedig De Roon is sérülést jelentett, így a középpályán megint változtatások lesznek. Nem értettem, hogy Gasperini miért erőltette Josip Ilicicet ismét a kezdőcsapatban, jelenleg rendszeridegen a szememben, kell még idő neki arra, hogy újra úgy játsszon, ahogy a tavalyi szezonban. Gasperini mégis őt favorizálja Luis Muriel helyett.

A Crotone nem túl erős újonc. Egyetlen pontot tudtak eddig gyűjteni, igaz azt hazai pályán a Juventus ellen. Hét közben a Spal ejtette ki a kupából egy hosszabbítás utáni büntetőpárbajjal. Giovanni Stroppa a csapat edzője, aki anno a Milanban játszott. Túlzottan ismert játékosa a csapatnak nincs, az eltiltott Luca Cigarini-n és a most sérült Emannuel Riviere-n (2 percet játszott a felépülése után, és újra rásérült) kívül mást én sem ismerek közülük. Rajtuk kívül a karanténban lévő Salvatore Molina és Denis Dragus fog hiányozni.

Azt olvastam, hogy most Ilicic helyett Muriel fog kezdeni, aminek én nagyon örülök. A kolumbiai nagyon jó csatár, sokkal jobb formában van, mint a szláv. Mellette Zapatát is olvastam, de nem lennék meglepve Lemmers pályára lépésén.

A Crotone az eddigi 5 góljából négyszer az első félidőben lőtt gólt, egyetlen esetben történt ez a 49. percben. Úgy gondolom, hogy a fáradt Atalanta ellen gyorsan szerezhet egy gólt, ezt már több csapat is eljátszotta a bergamóiak ellen. Viszont annyira gyenge csapat a Crotone, hogy simán már az első félidőben szétszedheti ez után őket az Atalanta. Ezt tette a Sassuolo, Genoa és a Cagliari is. Meglehet a félidőig a két gól!

Crotone - Atalanta: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp