Érdekes ez a magas odds a meccsünkre, amit kicsit sokallok, mivel mindkét csapatban ott van a bizonyítási vágy különböző okokból, illetve a védelmünk igencsak meggyengült az elmúlt napokban.

Eltérő előzményekkel érkezik a két csapat: Magyarország megverte 2-1-re Izlandot, míg Szerbia kikapott az esélytelennek tartott Skóciától és ezzel nem fog ott lenni az Európa Bajnokságon. A magyar válogatott hosszasan megünnepelte a sikert, majd több embert is elengedett a keretből. A”német” légió (Gulácsi, Orbán, Sallai) visszament a klubjához, míg Fiola és Szalai Attila eltiltott. Tehát az Izland elleni hátsó hatosból négyen biztosan nem fognak rendelkezésre állni. Nézzük kik maradtak a keretben és milyen felállás lehet. Dibusz előtt talán a Botka, Lang, Kecskés állhat, míg a két szélen Hangya és Bese. Középen más opció nincs és azért Kecskés debütálása lehet ez, így ebben az összeállításban még nem játszottak és nekem nem is tűnik biztosnak. Azért Szerbia az első meccsen is igen veszélyesen játszott a kapunkra. Az egész csapatot nézve, lazsálásra viszont nincs idő, mivel mindenki bizonyítani akar, hogy helye van az EB-keretben. Ez lesz az egyetlen lehetőségük az életükben, hogy Magyarországon Európa Bajnokságon szerepeljenek és ezt mindenki át akarja élni. Itt az első lehetőség a bizonyításra a sok hiányzó miatt.

Szerbia ugye kiesett, így ők egy teljesen eltérő hangulatban és célokkal jönnek ide. Egyrészt próbálnak nem kiesni a C Ligába (azért az csúnya lenni), visszavágni a hazai 1-0-s vereségért, illetve bizonyítani kell a szurkolóknak az elvesztett skót meccs után. Ennek tudatában, egy jó meccs is kisülhet ebből. Viszont az oddsok mást sugallnak és azért az 1,83 az rendkívül magas a 2.0 gól overért, így nem hagynám ott.  

Magyarország - Szerbia: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp