Komoly különbség volt a két játékos között a tegnapi napon, bízva abban, hogy Durrant továbbra is küzd önmagával, rárepülünk Heta győzelmére.

A 3x BDO világbajnok köztudottan átesett jelen korunk betegségén, amely nagyon megviselte a szervezetét, állítólag 2 hétig csak feküdt és szenvedett a betegségével Duzza. Meglátszik ez a teljesítményén is, ugyanis az elmúlt heti 5 Players Championship fordulókon is nagyon gyengén dobott (persze magához képest) és tegnap Wattimena ellen is hatalmasat szenvedett. Egy perc után látható volt, hogy csak túl szeretne lenni a meccsen és nem egy formában lévő Duzza jött erre a tornára. Sokakat megvisel ez a betegség, ő is közéjük tartozik, és úgy tűnik nem tudta összerakni magát fizikálisan annyira, hogy megfelelő teljesítményt nyújtson a színpadon.

Az ellenfél az a Heta, aki a World Series forduló megnyerése óta felfelé ívelő pályán van a PDC-ben, és ha ilyen ütemben halad, még előrébb juthat. Nagyon stabilan játszik a maga viszonylag lassabb tempójában és nem ijed meg senkitől. Tegnap Wade ellen kevés volt a játéka, pedig nem nyomta rosszul Heta. Durrant ellen a tegnapi játék bőven elég lehet, főleg mert Wattimenánál én stabilabb játékosnak tartom az ausztrált. Igazából mindkettejüknek szüksége van a győzelemre, hogy legyen esélyük továbbjutni, viszont a mutatott játék alapján csupán egyikőjüknek van erre reális esélye. Durrantnek lehet jobbat tenne, ha a VB előtt rendesen kipihenné magát és nem gondolom, hogy nagyot tudna változtatni a tegnap mutatott játékán. Lehet szorosabb meccs lesz, mint tegnap Wattimena ellen, de mindenképpen ausztrál győzelmet várok.

Durrant, G - Heta, Damon: Match Odds - Mérkőzés tipp