Ismét csak „jongok” csatájára kerül sor a holland második ligában. Végeredményt tekintve egy tipstert olvastam, aki hazai győzelmet vár, de mint mondtam korábban, óvatosnak kell lenni ha tartalékokról van szó, nem tudni, kit rendelnek fel épp az első csapathoz.

Ami miatt mégis azt lehet mondani, valamilyen irányba el lehet indulni az az, hogy Fabian de Keijzer, a vendég Jong Utrecht kapusa, még mindig hiányozni fog a kézsérülése miatt. A NAC Breda ellen szenvedett sérülést, és azóta elég mostoha a kapusposzt a csapaton belül: eleinte Joey Houweling védett (3 meccs), aztán jött Maarten Paes 1 meccsre a Jong Ajax ellen (de ő a nagycsapatnál is véd), utána a 18 éves Ahmed Azmi 1 mérkőzésre beugrott, aztán két mérkőzésre beállt a nagycsapat cserekapusa, az U-21-es válogatott Thijmen Nijhuis is. Így nehéz védelmet építeni, hogy folyamatosan másik kapusra kell összeállítani a hátsó négyest.

A Jong PSV pedig még nem játszott olyan mérkőzést az évadban, amelyen nem lőtt gólt! Nem mondhatnám, hogy egyemberes a csapat, mivel szépen szétoszlanak a gólok a csatárok között, tehát több játékosban is van potenciál. A góljukra ezért most is lehet számítani. Ellenben a másik oldalon a Jong Utrecht nagyon egy csatárra épül, ő pedig Jeredy Hilterman, aki már 8 gólt szerzett 11 meccsen. Amúgy a Jong PSV egyetlen mérkőzésen volt képes a clean sheetre még a Telstar ellen, tehát nem hinném, hogy a Jong Utrecht ne találna be nekik.

Nehéz elképzelnem, hogy a két csapat ne kezdené egymást püfölni, és ne potyognának a gólok. Én a biztosra megyek, és azt mondom, lesz legalább három találat, amely során mindkét csapat betalálhat. Bevédem azért egy AH-val.

PSV Eindhoven Tartalékok - Jong FC Utrecht: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp