A Monza leigazolta Mario Balotellit, volt a legutóbbi hír. A kérdés az, hogy ettől mi a fenének lett hirtelen egyenlő (háromesélyes) esélyű a Venezia elleni meccsük? Korábban leigazolták Kevin Prince Boatenget is, aki eddig nem sok mindent csinált, ramaty fizikai állapotban van, kissé túlsúlyos lett szerintem. Nem is bírja úgy a meccseket, mint anno a Milanban.

Szerintem sok érdekességet felszínre hozhat Balotelli érkezése. Vajon hogyan férnek meg egymással Boatengel? Mindkettő hatalmas egó, egyik jobban szereti a büntetőket rúgni, mint a másik. Ráadásul szerintem Mario még szintén szar fizikai állapotban lehet, július 1. napja óta nem lépett pályára.

Ennek ellenére hirtelen a Monza szorzója csökkent, mint állat. Ha tegnap kivettem volna a Veneziát még simán 2.60-2.70 között lehetett volna fogni. Sajnos mostanra a sportfogadók újra beárazták a meccset, és viszik le a hazai csapat szorzóját, de még mindig nagyon magas, megéri ennyiért rájuk tenni.

Mert a Venezia az idei szezonban nagyon jó! A Serie B toronymagas esélyese ellen, a Lecce ellen nyomtak idegenben legutóbb egy nagyon értékes 2-2-öt úgy, hogy vezettek a meccs végéig. Nagyon jó játékot játszanak, szemben a Monzával, akiket a legutóbbi meccseiken megnéztem, a Spal ellen pedig végig láttam. Hát semmi különös: erőteljesen védekeznek, az tény, de előre játékban vajmi keveset produkálnak. Balotelli szerintem még nem lép pályára, vagy ha igen, max félidőt bír, azalatt meg nem fogja megmenteni a világot.

Én tehát ezen az oddson nem hagyom ki a hazai győzelmet!

Venezia - Monza: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp