12, 20 és 15. Ezek voltak a magyar csapat által dobott gólok számai az első félidőket tekintve. Nem sok, de nem is kevés. a horvátok elleni horrorfilmet nyílván sokan láttuk, dörzsöltük a szemünk vadul. Vagy ha már horror film, sokszor elkapcsoltunk, vagy csak nem mertünk odanézni. Bűngyenge volt a csapatunk, de 12 gólt azért így is összeszerencsétlenkedtünk. Aztán a csajok a fejmosás után magukhoz tértek, a szerbek pedig sokszor üres kapuval kedveskedtek Kovacsicséknak előkarácsonyi ajándékként 20-at vágtak a lányaink. Aztán jött megint egy ótvar meccs a hollandok ellen, amely nekünk állt sokáig, aztán elromlott. De 15 lőtt gól megvolt a félidőig, én pedig most is a félidőben gondolkodom. Talán 30 percig képesek a csajok fejben is tartani az elképzelteket, és talán megvalósítani valamit a két edzőgéniusz elképzeléséből.

Ami még motoszkál benne, hogy sok reménye egyik félnek sem lehet, így tolnak a Fradisták egy edzőmeccset, és nem ütik agyon egymást.

Szélekről azért megvagyunk, Zácsik mami akksijai is fel lettek töltve, azok meg egy félidőig tuti bírják, straight shooter üzemmódba kapcsol, és visszarepül 10-12 évet az időben. Eckerle azért nem egy Lunde, a norvégok ellen hozott 14%-a is bizonyítja. a jobb felsőt és a bal alsót nagyon nem érzi, előbbi helyre még nem védett lövést, de bal alsóba sem sokat, 15-ből egyet sikerült kikaparni. Váltótársa, Roch két meccsen védett, 20 és 16 százalék, az nem annyira félelmetes. Roch szinte csak a tengelyől elengedett lövést tudott védeni, ha picike, szöget talál a lövő, vagy a szélsők törnek a kapujára, eddig totál hatástalan volt.

Magyarország (n) - Németország (n): Magyarország (n) által szerzett összes gól száma - elsõ félidõ - Felett/alatt tipp