Pippo Inzaghi számára nagyon fontos mérkőzés lesz. Korábban edzette a Milant, szíve csücske, de ott van a tüske benne a távozásának körülményei miatt.

A Benevento együttese szerintem a legkiszámíthatatlanabb csapattá nőtte ki magát a Serie A-ban, full megjósolhatatlan, mit látunk majd tőlük. Pippo szereti keverni a kártyákat, hol ezt, hol azt teszi a kezdőbe, és ez hol jól, hol rosszul sül el. Az biztos, hogy a védekezésük legutóbb tökéletes volt Udinében (és azelőtt a Genoa ellen is), ezért vélhetően a Letizia, Tula, Glik, Barba négyes fog megint kezdeni. Ez szerintem azért sebezhető. Ne felejtsük, hogy az Udinese és a Genoa ellen tudott clean sheetet összehozni ez a védelem, amely két csapat a leggyengébb támadósorokkal rendelkezik. A Milan ellen ezt nem érzem elégnek, nálam a vendégek góljai biztosak. Ibrahimovic hiányában kicsit csökkent ugyan a Rossoneri támadópotenciálja, de Rebic biztatóan mozgott a sérülése után, Leao pedig helyre lett téve Pioli mester által, tehát a feje rendben.

A másik oldalt nézve Gabbia és Theo Hernandez is hiányozni fog a védelemből, előbbi sérülés, utóbbi sárga lapok miatt. Ez nagy érvágás Piolinak is. A fiatal Pierre Kalulu a jövő embere lehet, nagyon tehetséges, és eszméletlen fizikai adottságai vannak, de még tapasztalatlan. Lapadula és Caprari ezt szerintem ki tudja használni. Donnarumma is bizonytalankodik mostanság a kapuban, tehát én úgy gondolom, hogy összejöhet könnyedén a Benevento gólja is.

Összegezve én mindkét csapattól várok gólt, és szerintem lesz legalább három találat. Nem egy nagy szorzó, de erre a meccsre szerintem ez a legjobb megoldás. A Benevento játékát lehetetlen ennél jobban megsaccolni.

Benevento - AC Milan: Gólok száma - Felett/alatt tipp