Magyarország - Zöld-foki szigetek

Egy VB-újonc ellen kezdhetjük meg a világbajnoki szereplésünket a férfi kézilabda VB-n. Valljuk be, sokkal kellemesebb rajtot nem kívánhattunk volna... őszintén, azt sem gondoltam, hogy ott űzik ezt a sportot... és tessék, kint vannak a VB-n... ami azért annak is köszönhető, hogy 32 csapatos.

A kézilabdában jelenség, hogy gyorsul a játék, néhány kivétellel a legtöbb helyen igyekeznek gyorsítani a játékot, egyre idejemúltabb játék lesz a fal előtti tologatás... sokkal inkább a gyors, agresszív támadásbefejezések jöttek divatba, amolyan skandináv módra...

Amikor van lehetőségünk, ezt mi is próbáljuk alkalmazni... Na most úgy néz ki, hogy az első meccsünkön erre bőven lehet lehetőség. Sok technikai hibát és labdaeladást várok rutintalan (de mondhatjuk amatőrnek is) ellenfelünktől. Ezt pedig kihasználhatjuk, így lerohanás gólokat is várok, amik majd előrelendítik a tippet... De nélkülük is sok könnyű gólt várok... Egészen más szint a két válogatott, ráadásul, ha igazak a hírek, akkor még a Covid miatt is kiesett néhány játékos ellenfelünktől. Eközben nálunk elvileg Ligetvári Patrikon kívül minden meghívott egészséges és bevethető a rajton.

Minden adott tehát egy huszáros rajthoz, könnyen gólparádét rendezhetünk... mind technikailag, mind fizikailag jóval a Zöld-fokiak előtt vagyunk... A megadott line úgy gondolom, korrekt, sőt... nem lennék azon sem meglepve, ha ez esetleg feljebb menne erről a 34.5-ről, akár 37-38 környékére is... Érdemes tehát még időben megfogadni.

Magyarország - Cape Verde: Magyarország által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp