Amolyan win-win tipp ez nálam, ha nyerünk simán, akkor az is jó, ha meg nagyon kikap a csapat, legalább pénzt nyerek. És itt jön a win a négyzeten halmaz, mert van lehetőség arra, hogy a magyar válogatott is nyer, és a tipp is bejön, méghozzá nem is olyan szűk halmaz a rendszerben, ehhez Ancsinéknak 1; 2, vagy maximum 3 góllal kell nyerni.

Márpedig origo, hogy napjainkban a csapatok, mármint a komolyabb csapatok nagyon közel vannak egymáshoz, és még a kisebb, alacsonyabb tudású együttes is tudnak egy-labdás meccseket hozni.

Én abból indulok ki, hogy a lengyel-magyar egy szoros összecsapás lesz, ahol mindkét együttes játékában lesznek hullámhegyek és hullámvölgyek, meg plató, amikor csak folyik a meccs, és gólra gól, vagy védésre-védés a válasz.

Sok lengyel klasszis fejezte be a kézit az elmúlt években, de ez igaz a magyar csapatra is. Ugyanakkor itt is és a lengyeleknél is vannak új, friss arcok.

Talán a Brazília elleni meccsek lehetnek jó erőfelmérők, márpedig amíg mi 6-tal vertük Moraeséket, a lengyelek 10 gólt tettek közé. Brutál fizikumú együttes a lengyel, ha csak a magasságokat nézzük, simán azt hisszük, hogy kosárcsapat. Heten nőttek 2 méter fölé, kg-okban is megvannak, szóval ez brutál fizikális meccs lesz. Amelyik épp hátrányban van, az rátesz egy lapáttal, aki előnyben van, megnyugszik. Ugye mi is simán vezettünk Brazília ellen, aztán volt egy pár rossz perc, és a brazilok villámgyorsan vertek 3-4 gólt zsinórban, amikor is Chema, a spanyol srác, angolul mondott pár értékes szót a srácoknak, hogy ez a vb, senki sem adja ingyen a győzelmeket.

Full tükörképe egymásnak a két együttes. Én nagyon fifty-fifty meccset várok, nüansznyi különbséggel, de még azt is el tudom képzelni, hogy nem bír egymással a két együttes. Egyébként a bet365 kezdeti hendije 4,5-ös volt, gyorsan meg is rántottam, de még ezt a 3,5-ös határt is biztonságosnak érzem.

(Frankó, mire megírtam ezt a pár sort, módosult a hendihatár. De ebből is látszik, hogy a kezdeti 4,5 már csak 2,5, szóval sokn árzik úgy, hogy itt nincs olan sok a két együttes között.)

Lengyelország - Magyarország: Hendikep - Hendikep tipp