Trivia

Hány olyan tétmeccse volt a két csapatnak az elmúlt hétből, amikor a vendégségben lévő gárda nem talált be?

A válasz: HÉT!

Hétből hét!

Egy kupameccs, és hat bajnoki találkozó without away goal. Ha 90 perccel számolok, márpedig megteszem, akkor az az jelenti, hogy 630 játékperce gólképtelen a párosításban a vendég együttes,d e ráadásokkal 650 is megvan az.

Szóval én arra számítok, hogy a széria ma megszakad, mert egyszer minden széria megszakad. A Celta Aspas nélkül játszik,d e Murillo, Olaza és Junca sem játszik elméletileg. Tapia időzített bomba, és az is jó kérdés, a kreatív zóna tagjai mennyit akarnak majd hátrafelé játszani.

Az Eibar megtestesíti a 'szimpatikus kis csapatot' a LaLigában. Mendilibar együttes őszinte focit játszik, az egyike a legtöbbet presszionáló együttesenek, már az ellenfél tizenhatosa előtt rámegy a védőkre az Eibar, ne nagyon passzolgassanak nyugodtan, ami hibát szülhet. Kike Garcia arca már minden meccs első percében olyan, mint a legutóbbi Olimpián az 50 km-es gyaloglóknak, volt ki basz*rt, többen behu**oztak, de mentek előre, ha épp el nem ájultak a melegtől. Remek mentalitású együttes- Gil a bal szélen szintén remek játékos, Inuiban is benne van meccsenként az az egy-két mozdulat, amiből gól, gólpassz születhet.

Nem egy gólzsák az Eibar, de az egy-egy gólját megpöttyinti mostanában, betalált az Atleti ellen is (ami nagy szó), de zsinórban van 10 meccse, ahol lőtt gólt, pedig volt ellenfél a RM, a Sociedad, a Barca, vagy a remek védekezéssel bíró Granada is.

A Celtának meg van zsinórban 4 meccs, ahol minimum kettőt kapott, az Ibiza 5-öt vágott a kupában, és Alvarez nincs, ezért az a Blanci véd, amely tipikusan olyan kapus, aki véd 3-4 olyat, hogy nem hisszük el, de benyel egy olyan lövést, elnéz egy beadást, amit serdülőben is ciki.

Celta Vigo - Eibar: Eibar által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp