Igazából arra szeretnék tippelni ennél az Olympique Marseille - Stade Rennais FC francia élvonalbeli mérkőzésnél, hogy az Olempik Márszej új támadója, a Nápolyból kölcsönbe érkezett 26 éves lengyel válogatott Arkadiusz Milik gólt fog szerezni. Ám ilyesmire nem lehet tippelni itt, az SfGuruban, ezért itt a dupla esély 1X lesz a tipp, majd pedig már játékon kívül felkeresem az egyik online fogadóirodát és ott megtippelem azt, hogy Arkadiusz Milik bármikor gólt fog szerezni. Ugyanis ez lesz az a meccs, amikor a francia kikötővárosban szinte Megváltóként várt lengyel csatár be fog mutatkozni hazai környezetben, a Stade Vélodrome-ban. Ezt a dolgot nem kéne összetéveszteni a csapatban való bemutatkozással, mert az már az előző fordulóban megtörtént, amikor az Olympique Marseille idegenben szerepelt és 3-1-es vereséget szenvedett az AS Monaco vendégeként. Azon a találkozón Arkadiusz Milik csereként lépett pályára és játszott 31 percet. Ez a Rennes elleni meccs a hazai bemutatkozása lesz. Vagyis, pontosabban, lehet, ha egyáltalán játszani fog. Ám szerintem játszani fog, hiszen nem hiszem, hogy az egyre mélyebb gödörbe kerülő és a még jelentősebb mélyrepülést megelőzni próbáló Olympique Marseille azért hozott kölcsönbe egy nagyon jó focistát Nápolyból, hogy aztán ezt a focistát ne szerepeltesse, hanem a cserepadon pihentesse.

Amúgy ez a portugál André Villas-Boas edző által irányított és jelenleg 32 ponttal 6. helyezett Olympique Marseille francia szinten egyáltalán nem rossz focicsapat, szerintem, viszont az is egyértelmű számomra, hogy mostanában nincsen jó passzban a csapat. Az utóbbi 3 bajnokiján zsinórban 3-szor bukott, ráadásul kétszer otthon szenvedett vereséget az Olympique Marseille, de a 3 bukta előtt sem tudott nyerni, hanem csak döntetlent játszott. Teljes mértékben érthető, hogy miért hozták el Nápolyból a lengyel válogatott csatárt és miért reménykednek nagyon abban, hogy Arkadiusz Milik "felébreszti" majd a bealudt társaságot.

Az ellenfél Rennes egyáltalán nem rossz csapat, sőt, olyannyira nem az, hogy 36 ponttal az 5. helyen áll, mérlege pedig a következő: 21 mérkőzésen 10 győzelem, 6 döntetlen, 5 vereség, 30-23-as gólarány. Biztos vagyok abban, hogy nem lesz könnyű dolga a hazai csapatnak, s tényleg jobb lenne itt, az SfGuruban, ha lehetne tippelni arra, hogy Arkadiusz Milik bármikor gólt fog szerezni. Ám ha nincs ilyen, akkor bizony nincs ilyen. A másik lehetőség híján itt nekem marad az, hogy bízzak abban, hogy Arkadiusz Milik Stade Vélodrome-beli bemutatkozása annyira jóra fog sikeredni, hogy nem fog kikapni otthon az Olympique Marseille.

Tipp: 1X.

Marseille - Rennes: Dupla esély - Dupla esély tipp