Mivel a Lyon péntek este kiszenvedte a győzelmet egy utolsó másodpercben esett gólnak köszönhetően a Bordeaux ellen, így újra ideiglenesen átvette a vezetést a tabellán a PSG előtt. Pochettino csapatának így kötelessége behúzni ezt a simának ígérkező mérkőzést amivel visszaelőzhetik Rudi Garcia csapatát és ne feledjük hátrafelé is kell tekingetni hiszen a Lille, Monaco páros is lohol a nyakukban. De szerintem kétség nem férhet hozzá hogy ezt behúzzák a Párizsiak. Pazar formába lendültek, szinte minden fontos láncszem felépült, pedig nemrégiben még tucat hiányzó nehezítette a dolgukat. A védelmük a ligában azért közel sincs akkora nyomás alatt mint egy BL-ben volt, ezen a szinten messze kiemelkednek a mezőnyből és igazából még Navas hiányát sem érezték meg mert egyszerűen alig jutnak el az ellenfelek helyzetekig ellenük, 11 gólt kaptak 21 találkozón amiben már a gyenge szeptemberi rajt is benne van. A Costa Ricai kapus játéka kérdéses miután az előző meccsen le kellett hozni idő előtt, illetve Bernat, Dagba, Diallo, Herrera és Verratti még a fix kimaradók. Látható hogy többnyire védekezési feladatokat ellátó játékosok, éppen ezért gondolom ha véletlen be is talál a Lorient sokat nem ér majd vele hiszen elől minden klappol újra a PSG-nél. Összeállt újra a félelmetes Mbappe - Neymar - Di Maria trió, előttük Icardival vagy éppen Keannel amit piszok nehéz megállítani és a Brestnek(0:3) vagy a Montpelliernek(0:4) sem sikerült az elmúlt hetekben.

Na most éppen a Lorientnek sikerülne ez akiknek 20 mérkőzésen 40 gólt rámoltak be? Kötve hiszem. Főleg jelenlegi pocsék formájukba és betegséggel és sérülésekkel tarkított csapatukba ami őket természetesen jóval jobban megviseli mint egy PSG-t a maga 2-3 fontosabb kiesett játékosa.

Kiütés is lehet a vége én mégis arra voksolok hogy 1-1 alkalommal mindkét játékrészben mattolják Neymarék Dreyer kapuját aki most kellett a padról a mély vízbe ugorjon és két meccsen kapott négy dugót.

Tipp: 1-4

Lorient - Paris SG: Paris SG mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp