Felettébb érdekes a szorzó, nem gondoltam volna, hogy 2.00 fölött kapjuk (bet365) meg az over 2,5 erre a mérkőzésre. Hiszen ne felejtsük el, ez bizony kiesési rangadó. A Zalaegerszeg 10. helyen áll 22 ponttal, míg az Újpest 8. helyezett 25 ponttal. Egy itteni vereséggel megint inogni kezd a léc valamelyiküknél.

A Zalaegerszeg kisvárdai mérkőzése 2-1-es vereséggel zárult, de nem érdemelték ezt. Futács Márkó hülyesége miatt 10 emberrel küzdöttek, de a 94. percben megszerezte a győztes gólt a kisvárdai Horváth Zoltán. Peches meccs volt, rászolgáltak volna az egy pontra. Látható volt ezen a meccsen is, hogy a hátsó alakzat stabilizálása nem erőssége Boér Gábornak. Egyetlen feladat lett volna: lehúzni a rolót az utolsó 20 percre, és ez sem jött össze.

Ami nagyon durva adat, hogy a ZTE az idei évben még nem játszott undert és minden mérkőzésén lőtt gólt! Valamit nagyon benéztek a bukik, ha itt most nem várják a góljukat.

Ha az Újpestet nézzük, ők még érdekesebbek. Michael Oenning nem túl biztatóan meccselt eddig, nem igazán érezte a csapatot. Erre fel a Diósgyőr ellen 1-0-ra nyertek! Totális meglepetés volt számomra a játékuk, a második félidőben összeszedett focit toltak, habár a DVTK-nak megvoltak a helyzetei az egyenlítéshez, de Banai kifejezetten jól védett. Mitrovic jól mozgott, ő még mindig klasszis megoldásra képes, ha tényleg akar játszani. Legutóbb akart, és szerintem most is akarni fog, mert ne felejtsük el, Zalaegerszegen játszott az előző szezonban, ő fel lesz dobva erre a meccsre.

Az Újpest az idei évben egyetlen bajnokiján, legutóbb nem ért el overt, előtte négy mérkőzésen az over 3,5 is megvolt!

Erre a két csapatra hogyan lehetett kihozni ekkora szorzót ilyen tét mellett?! Szerintem jól elszúrták ezt, én kihasználom gyorsan!

Zalaegerszegi TE - Újpest FC: Gólok száma - Felett/alatt tipp