Retteghet a Fradi

Megjött Horvát Feci

Mint ez a kis versike, pont annyira pocsék meccset várok, és ez nem tévedés. Ez az elvárásom, szemetet akarok a lakásomba, vizuális környezetszennyezést, akarom látni, ahogy az M4 kiteszi a 18-as karikát, mert a srácok meg fogják erőszakolni a focit! Azt meg gyerekek inkább ne nézzék.

Kispest-Fradi, vagy Fradi-Kispest, kimondani is rossz, ez a párosítás nem jó, ez a két csapat nem tud jó meccset játszani. Az utolsó 8 egymás elleni bajnokin ez a Kispest +2 AH tipp pushra minimum kijött, de hétszer nyertünk volna vele, ha behúzzuk.

Papíron, vagy tabellán a Kispest nem jó csapat, de ha a keretet nézem, én nem tudom elképzelni, hogy kiessen. Sokkal jobb matéria, mint a 11. hely mutatja, és ki tudja, talán Horváth csodát tesz. Láttunk már olyat, hogy kieső helyen lévő csapat új edzővel elment szerencsét próbálni a Groupamába, aztán nyert. Pedig az a DVTK fasorban sincs ehhez a kispesti kerethez képest.

Aztán ami az FTC-t illeti, szerintem a zöld-fehéreknek nagyon fontos volt az a hét, amikor a kupameccs mellett az UTE és a Vidi elleni bajnokik voltak, bár Sigér azt nyilatkozta a kupameccstől féltek legjobban (főleg, mikor meglátták a pályát :D).

Viszont a Fradi sincs arra kényszerítve, hogy 100%-ot adjon a meccsekbe. Meg-megbotlik, mint a vakló, Kisvárda, vagy az említett DVTK elleni kisiklás, legutóbb Mezőkövesden nyert meccset szórakozott el. Ezt is számításba veszem, és azért az FTC ősszel is, amikor a nagy sikereket elérte, azt leginkább a kontrafocival tette, de egyrészt Tokmac formahanyatlása tény, másrészt tény, hogy a Fradi ha alakít is ki helyzeteket, rengeteget ront el. A Honvéd, és HF fő célja szerintem a pontszerzés, jó alap lenne a piros-feketéknek egy remi a továbbiakra. Koncentrált Honvédot várok, meg egy labdát birtokló, ám full meddő (vagy inkább impotens) FTC-t.

Én úgy kalkulálok, hogy Honvéd-gól nélkül is minimum pushra kijön, ha meg netán a Kispest talál egy gólt (mert miért ne), akkor ez az FTC aligha gurít négyet. Legalábbis szerintem...

Ferencváros - Budapest Honvéd FC: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp