Szépen be lehet menni a málnásba így BL-meccsek előtt, mert az ember számít egy kezdőre, aztán sokszor csak a fejét fogja, amikor azt meglátja. Viszont itt a guruban nekünk minimum 6 órával be kell küldeni a tippet, így valamilyen szinten rizikót vállalunk hasonló esetben.

De.

De én úgy kalkulálok, hogy az Atalantának nagyon fontos ez a meccs, és nagyon fontos, hogy a top4-be kvalifikálja magát, talán fontosabb, mint a BL-továbbjutás. Szerintem ennek a csapatnak ez a BL egy kaland, és ha téyleg így fogják fel a srácok, abból még jól is kijöhetnek.

Szóval a Napoli elleni bajnoki tök fontos, igazi hat-pontos találkozó. Egymás riválisai a top4-et illetően, ezért ezeken a ki-ki meccseken szerzett pontok tényleg duplán számítanak, mert közvetlen riválistól veszi el a csapat, ez esetben szerintem az Atalanta.

Szóval Nápolyba azért van gáz, mert Ospina nincs, de nincs Mertens, Lozano, Politano, Petagna, Hysaj, Demme és Manolas sincs, ami azért nem gyenge 5-6 tuti kezdő esett ki.

Nemrég játszottak kupameccset, néztem is a 3-1-es összecsapásukat, az Atalanta kegyetlen dominanciát mutatott egy akkor erősebb összeállításban pályára lépő Napolival szemben. A 3-1 a Napolira volt hízelgő, Murielék sok ziccert szórakoztak el. Megnéztem a statot, ott 17 lövése volt a lombard csapatnak, jó focit toltak, az a 3-1 lehetett volna simán 5-1, vagy mondjuk 6-2.

Igen ám, de most az a Napoli papíron még gyengébb lesz, totál felforgatva, nincs Manols hátul, nincs Lozano elöl, és ez az Atalanta annyira egyszerű focit játszik annyira nagyszerűen, hogy az elképesztő. Anno jópár éve a Vela-féle Sociedad tudott hasonlót Montanier-vel, úgy folyt a laszti lábról-lábra, hogy csak ámultunk. A Nápoly fizikálisan sem lehet épp a toppon, hisz a Granadával játszott az EL-ben, és a Granada full fizikális csapat. Ki is kapott a Napoli, szóval még csak pozitív élmény sincs, így elmenni a full kerettel bíró Atalantához, hát komoly lehet az a mai pofon. Utolsó két idegenbeli meccsén a Verona és a Genoa is megcsapta a Napolit, szóval ez nálam egy ultrán túlbiztosított tipp. Ha nem jön, meg is érdemlem. (Meg az Atalanta is...)

Atalanta - Napoli: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp