A győriek kiemelkednek nemcsak a magyar bajnokságból, de úgy a világ kézilabdájából is, zsinórban nyerik a Bajnokok Ligája címeket, ilyen kerettel nem is csoda, most öt nap szünet után, labdaéhesen tömhetik meg a szomszédaikat.

A mosonmagyaróváriak a szezon meglepetés csapata, jelenleg a második helyen állnak, egy vereséggel, még a szezon elején a Fraditól kaptak ki egy tíz góllal, szóval ha nyernének akkor beelőznék a győrieket. Igazsághoz hozzátartozik, hogy egy meccsel többet játszottak, mint a győriek, viszont a Siófoktól már jobban állnak, nemrég meg is ütötték őket. Fiatal csapat nagyon a Móvár, a 25-26 évesek már rutinosnak számítanak itt, ami a Sió ellen összejött, az a Győr ellen nagyon nem fog, a kisebb hibákat ezen a szinten már komolyan büntetik.

A győrieknek most a bajnokságban folytatódik a menet a Bajnokok Ligája előtt, sorrendben a Móvár, Kisvárda, Békéscsaba idegenbeli túrák következnek, melyek jó edzéssek bírnak a BL kieséses szakaszára, és amelyben az utazás nagyobb fáradtság lehet, mint maga a meccs. Ugye mindenhol klasszis játékosok tömkelege van Győrben, minden posztra jut legalább 2 majdnem azonos képességű játékos, és a fiatal akadémisták is kapnak már egyre több lehetőséget Danyitól. Teljesen más szint tehát a két klub, és van egy olyan érzésem, hogy kis erődemonstráicót is tartanak a Móvárnak, hogy nehogy elhigyjék ezt a kis esélyt is, hogy beleszólhatnak a nagyok dolgába. Kis csapatok ellen sok labdát lopnak Nze Minkóék, sok könnyű gólt szokott lőni az ETO ilyen meccseken.

Ez a 35 gól nem ördögtől való, magasabb linera számítottam, amikor a győriek egy félidő alatt lőnek 20+ gólokat bárkinek, kicsi darát várok, én olyan 40 körül várom a győri gólokat.

Mosonmagyaróvári KC SE (n) - Győri Audi ETO KC (n): Győri Audi ETO KC (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp