Aki nem látta a vasárnapi AS Roma-AC Milan meccset, az bánhatja. Az konkrétan egy 90 perces meccsösszefoglaló, ahol csak a helyzetek vannak megmutatva. Most itt nem hivatalos statot nézek, volt 37 lövés, amiből 24 talált kaput, ezek tényleg olyan számok, hogy ha nem láttad a meccset, akkor biztos azt gondolod, hogy elírták ezeket a számokat, DE NEM!

Főleg az első félidő volt kemény, az AC Milan beborította a fővárosi csapatot, Fazióék mint a permetezett legyek, azt sem tudták, merre vannak. Tényleg csoda, hogy semmiből sem lett gól, Ibra lőtt lesgólt, volt sarkazása pár centivel mellé gurult, a Róma kapusa sok ziccert fogott, aztán Kjaernek egy kapufája szöglet után, végül egy tizi hozta meg a gólt. Kegyetlen volt, leírhatatlan.

Fel nem foghatom, hogy milyen bajnokság az, ahol egy ilyen lepkefing AS Roma küzd a Scudettóért.

...

Ilyen puha védekezést én nem láttam, soha, semmikor a top ligákban. Nem vicc, de a Kaposvár keményebben védekezett a Tállya ellen, mint tegnap az AS Roma. A Milan meg nagyon peches volt, mert ennyi helyzetből 6-7 gólt kellett volna lőni. Aztán előttem van még a két héttel korábbi déli Udine elleni meccse a fővárosiaknak, ahol nyertek 3-0-ra, de ott is pocsék volt a védekezés, csak Deulofeuék minden elrontottak. Ott a Bianconerinek sok helyzete nem volt, de az a pár nagy volt.

Hihetetlen ez az AS Roma ilyen szempontból, de azért a 37 kapott gól jelzi, hogy hátul ez az együttes katasztrófa, elöl viszont képesek ezt ellensúlyozni Mkhitaryanék.

Őszinte leszek, teljesen mindegy, hogy most a Firenze az ellenfél a Crotone vagy a Spezia, itt a tippem a full pocsék AS Roma védekezésre van alapozva, és arra, hogy azért elöl meg gólképes a csapat.

Az olasz foci a szórakoztatási faktort illetően már szerintem első a top ligák között, viszont az ember, aki mondjuk PL-t, Bundest vagy LaLigát nézett évekig, aztán lát egy-egy könnyed Serie A meccset, az nem érti, hogy ez a liga micsoda. Én pl. vasárnap úgy voltam, hogy a Villarreal-Atleti előtt egy negyed órát nézem az olaszokat, aztán olyan jó volt a meccs, hogy nem lehetett átkapcsolni.

Fiorentina - Roma: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp