Nem akartam fogadni erre a meccsre, 'CSAK' megnézni, de ahogy haladunk előre az időben, csak rábeszéltem magam az overre. De tényleg, miért is ne lennének itt gólok?

A Real Madrid kerete továbbra is foghíjas, még mindig rengeteg a hiányzó. Visszatér viszont Benzema, akinek a személye jó a tipp szempontjából. Mariano Diaz nem az igazi, Duro nem az igazi, Isco meg nem kilences. Benzema melója a kreatív zónában, ahogy visszalépked a középpályások közé, néha a védelem elé, ahogy osztogat, azt csak ő tudja a Madridban, senki más jelenleg.

Jó dolog a védelemben Lucas Vasquez, mert ő kényszervédő, sokszor helyezkedik rosszul, ugyanakkor támadásban meg segítség, mert alapvetően szélső. Mendy jó srác, gólokat is tud lőni, ha úgy van, Vini Jr és Asensio játéka pedig erősebb, amikor van Benzema. A Varane-Nacho páros sem rossz nekünk, hisz elöl akár bólinthat is egy gólt bárki közülük, hátul pedig mindkettőben benne van a hiba lehetősége.

Aztán itt a Sociedad, amely küzd a top4-ért, és ha netán most hoz egy bravúrt, akkor elérhető közelségben a BL. Az Európa Ligát okosan 'dobta' a baszk csapat, készülhet a bajnokikra, meg a tavalyi CdR fináléra.

Oyarzabal jó formája visszatért, és egy jó Oyarzabal egyet jelent a góllal. Portu két tüdővel robotol, igazi kullancs, nála benne van, hogy a Real Madrid védőit hibára készteti, egyébként is előszeretettel szórják el a lasztit kényes területen Kroosék. Aztán aki tényleg csillog, az Isak, a színesbőrű svéd támadó zsinórban hat bajnoki meccsen lőtt gólt, vagy inkább gólokat, mert nem mindig állt meg egynél. Neki leginkább a sebessége kamatozhat, meg amilyen formában van, ha labdához ér, az kb gól. Rendkívül színes trió, Isak a gyorsaság embere, Portu az akaratosság, a meló embere, Oyarzabal pedig egyszerűen észjátékos, előre lát dolgokat, mellette érzi, hogy hol kell lennie, meg hol a kapu. Mindhárom srác saját erősségéből ragaszt a másik kettőre is. A forma tényleg jó, jönnek az eredmények, a győzelmek, és azért ezt a Madridot komolyan meg lehet lepni, ahogy meglepte már jó pár csapat idén kupameccsen, a BL-ben és bajnokin egyaránt. Egy remivel egyik fél sem ér sokat, de nem is olyan csapatok ezek, melyek direkt ikszre játszanak.

Nálam most 3-4 gól benne van ebben a párosításban.

Ráaadásul ami megint segíthet, az Manzano. Ez a spori igazi büntetőmágnes, meccsenként egyet befúj átlagban idén. Amikor legutóbb a Madridnak fújt 3 tizit adott a Valenciának, amikor legutóbb Sociedad-meccset fújt, ott két tizit adott meg. Ha netán megint befújt egy-két büntetőt, az már jó hír, mert Oyarzabal és Benzema is elég jó százalékkal püföli be a ballont a meszes pontról.

Real Madrid - Real Sociedad: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp