Én továbbra sem tudom elképzelni azt, hogy a Kispest Honvéd kiesik, ami persze egy dolog. Viszont én is azt mondom, amit a Honvéd játékosai, hogy ez a keret és a jelenleg elfoglalt 11. (még mindig kieső) hely nincs szinkronban.

Legutóbb már meccset nyert a Kispest a Puskás ellen, méghozzá hátrányból sikerült felállni, előtte az MK-ban küzdött emberhátrányban derekasan,de az FTC elleni 1-0-ás zakón sincs mit szégyellni.

Szerintem nem Horváth az ország legnagyobb edzőgéniusza, de ki tudja, lehet elég, ha mond két poénosat, aztán az kattint át valamit a Honvéd játékosainál. Már aki ugye beszéli a nyelvet...

Az MTK jelenleg a negyedik helyen áll, amely pozíció teljesen korrekt. Még van 10 kör, egy-két győzelmet még össze kell barkácsolni, de nem hiszem, hogy az a honvéd ellen fog összejönni. Elég stabil most a Kispest, Gazdagék most tényleg olyan erényeket csillogtatnak, amely a Honvédra jellemző. Küzdenek, hajtanak, és ez nagyon sokszor elég. Ha az MTK úgy kezd, mint a Fradi ellen, ahol a zöld-fehérek 3-4 gólt is lőhettek volna a meccs elején, akkor a kék-fehérek lehúzhatják a meccset a WC-n. Egyébként ebben a párosításban (tétmérkőzéseket tekintve) az utolsó 10 randevújukból egyet tudott megnyerni az MTK, a maradék 9-et nem. Szóval ebből is táplálkozhat a Kispest, meg ugye amely csapatok a kiesés ellen küzdenek, általában (ligától függetlenül) sokkal motiváltabbak, mint amelyek mondjuk az EL-ért mennek. Legalább a remijéhez ragaszkodni fog a Kispest, de nálam ez szűk hazai siker.

Budapest Honvéd FC - MTK Budapest: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp