Folytatódik a menet a honi bajnokságban, a tabellán elfoglalt helyezések alapján rangadóra van kilátás, azonban inkább várható dara, mint egy végletekig kiélezett mérkőzés.

Egy ideig úgy tűnt, hogy a Siófok idén beleszólhat a nagyok dolgába, de ez a bajnokság is két csapatos lesz, vagyis inkább egy, de a Fradi-Győr duóhoz nem nagyon tud felnőni senki, az idei szezonban a Mosonmagyaróvár próbálta ezt meg. Aranyos kis fiatal csapat, de megvannak a határai Gyurka János lányainak, és egy ilyen sorozatterheléshez, ráadásul ilyen csapatokkal, na ehhez nincsenek hozzá szokva, zsinórban ETO, DVSC, Fradi, két vereség után kinézőben van a harmadik is. A Loki ellen a második félidőben volt látható, hogy mennyire elfáradtak a lányok, egy sima 4-5 gólos vezetést adtak ki a kezükből, és mindössze 9 gólt dobtak a második etapban.

A Fradinak ez egy tökéletes felkészülési meccs lehet a hétvégi Bajnokok Ligája mérkőzésre, ahol a Buducnost vendégei lesznek. Az előző mérkőzésen agyonverték a bronzra hajtó Siófokot, 38 gólt dobva, úgy, hogy jó páran hiányoztak a fővárosi csapatból, és valószínűleg ma sem lesz sem Schatzl, sem Háfra, viszont elég jó mély a keret Elek Gábornak, ezzel nem lesz probléma. Eleve jellemző a sok gól a Ferencvárosra, jó kis hektikus csapatok ellen sok gyors lerohanás gólt szerez, a Móvárban meg benne lesz a sok hiba ma. A Sió ellen a két kapuson kívül csak Tóth Niki meg Ballai nem dobott gólt, szóval itt még nem olyan nagy érvágás egy-két játékos hiánya.

Szeptemberben már találkoztak egymással Móváron a csapatok, akkor 10 góllal nyert a Fradi, elég sima győzelmet várok most is, lendületből bedarálják az idei meglepetéscsapatot, legalább 33 gólt szerezve.

Ferencvárosi TC (n) - Mosonmagyaróvári KC SE (n): Ferencvárosi TC (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp