4:1-es vezetéssel megy neki a PSG a visszavágónak a Barca ellen, és láttunk már ugyan csodát ebben a párosításban, most nem hinném, hogy ugyanez megtörténhetne.

Teljes dominanciát mutatott a francia csapat már Barcelonában is, megmutatták milyen letális támadógépezettel rendelkeznek és azt is láthattuk, Mbappé miért tartozik a világ elitjébe. Tény, hogy barcelonai oldalon nagy gondok vannak a védelemben ha egy komoly ellenféllel néznek szemben, de a párizsiak zseniális teljesítménye is kellett a 4 rúgott gólhoz az első meccsen. Sebességben bőven a Barca előtt járnak főleg elől, Mbappét pedig majdnem lehetetlen fogni. Neymar nélkül is parádés ez a csapat, igaz az első meccs óta Moise Kean is kidőlt, de bőven van aki pótolja a fiatal csatárt.

Egyetlen esélye van a Barcelonának, még pedig az, ha az elejétől kezdve támad és megpróbál 4 gólt rúgni Párizsban... Elég lehetetlen küldetésnek tűnik ez, de 4 évvel ezelőtt a 4:0 után sem gondolta volna senki a továbbjutásukat. Most azért elég más a helyzet, idegenben kellene hatalmasat robbantaniuk, ami azért kevésbé tűnik valószínűnek. Ha viszont támadni fognak Messiék, akkor elkerülhetetlenek lesznek a párizsi kontrák, amikre nem nagyon van ellenszer. Di Maria is visszatérhet hazai oldalon, Mbappé gyorsaságával pedig nem tudnak mit kezdeni a barcás védők.

Úgy gondolom, már az első félidőben lejöhet ez a tipp, ehhez mérten az 1,65 egészen értékes oddsnak tűnik. Minden jel és statisztika arra utal, hogy lesznek gólok a meccsen és nem tudom elképzelni, hogy a PSG otthon ne lőne legalább kettőt ezzel a támadószerkezettel.

Paris SG - FC Barcelona: Paris SG által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp