A februárban elszenvedett zsinórban 7 vereség Dean Holden állásába került, Nigel Pearson alatt feljöttek kicsit, de továbbra is nagyon hektikus csapat a Bristol City, bármikor bárkitől képesek kikapni. Főleg összefoglalókat láttam a meccseikről, de sosem tűntek ők a jobb csapatnak, kevés helyzetet alakítottak ki, akkor tudtak nyerni, ha az ellen kihagyta a ziccereket, ők meg betornásztak 1-1 gólt valahogy. Ez is idegenben megy nekik, ahol a hazai csapatok azért támadóbban lépnek fel, így ők nyugodtabban visszaállhatnak. Hazai pályán, ahol nekik kellene dominálni, jelenleg zsinórban 6 vereségnél tartanak.

A Stoke már nem nézhetetlen, mint annak idején Pulis alatt, de sok szépség azért most sincs a játékukban. Nagyon masszívak, kemények és a pontrúgásokban, beívelésekben nagyon erősek. Agyon nem vernek senkit, de nem egyszerű megbontani őket. Allen megsérült a válogatottban és kiesett a szezon hátralévő részére, de őszintén szólva amúgy sem az ő szezonja volt az idei, így óriási veszteség nem lesz most.

Két dologra alapozom ezt a tippet, az egyik a Bristol pocsék hazai formája, amibe tökéletesen illeszkedik ez a meccs is, hiszen a Stoke védelmét nem egyszerű megbontani és nem fognak kitámadni, így szenvedhetnek a hazaiak. A másik, hogy a vendégek nagyon erősek a pontrúgásokban, míg a hazaiak a mezőny leggyengébb csapata a pontrúgások levédekezésében, már 18 gólt kaptak rögzített szituációból. Nagyon adja magát tehát egy küzdős meccs, ahol a vendégek 1 vagy két gólt bevernek szöglet vagy szabadrúgás után, míg a hazaiak szenvednek végig.

Bristol City - Stoke City: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp