Nincs is annál szebb, mintha ugyanaz a csapat egy hosszú hétvégén belül kétszer is megszívat. Most a Blackburn esélyt kap rá, a pénteki nyeretésük után most ellenük megyek. Úgy gondoltam, hogy a Wycombe vendégeként visszatalálnak a győztes útra, erre olyan gyenge teljesítményt mutattak, hogy fájt nézni őket. A liga leggyengébb védelme ellen két veszélyesebb pontrúgáson kívül teljesen elveszettek voltak, míg hátul voltak bajok. Ezek után a liga egyik legjobb támadógépezete ellen mire számítsunk tőlük?

A Bournemouth számára ez a meccs ugyanannyira kötelező, mint a pénteki Middlesbrough elleni volt. Óriási a harc a playoff helyekért és lesznek ennél jóval keményebb idegenbeli túráik, így nincs pardon, 100%-ot kell beleadni. A hazai meccsen határozottak voltak, gyorsak és erősek, a kulcs játékosaik jó formát mutattak. Stanislas visszatért a sérülése után, a válogatottaknál távol lévő játékosok pihenhettek, Mepham nem játszott, míg Long csak perceket kapott. Elvileg Brooks is hadra fogható lenne, de ő akkora erősítés, hogy lehet kivárnak vele teljesen, hogy a későbbi, nagyobb meccsekre bedobhassák.

A Blackburn otthon nem ellenállhatatlan, 19 meccsen 6-7-6 a mérlege, ráadásul a Bournemouth szintjén lévő csapatok (Norwich, Watford, Reading, Brentford) mind nyerni tudtak náluk. Egyedül a Swansea gyűjtött csak 1 pontot de az a meccs néhány hete volt, amikor a Hattyúk már pocsékul játszottak. A Woodgate brigád idegenbeli mérlege elég gyenge mióta átvette őket, ez egy kis aggodalmat jelenthet a meccs előtt, de ennél jobb alkalmat nem találhatnak a javításra. Szinte teljes csapattal, jó mentális és fizikai állapotban, nagyon fontos hetek előtt állnak a vendégek, úgy gondolom megugorják ezt az akadályt és begyűjtik a három pontot.

Blackburn Rovers - Bournemouth: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp