A mexikói Monterrey együttese fogadja a Dominikai Köztársaságbéli Club Deportivo Pantoja együttesét a Közép- és Dél-Amerikai Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. A továbbjutás kérdését még az odavágon eldöntötte a Monterrey, sima 3-0-ás győzelmet aratott az együttes Santo Domingoban.

A hazai együttes rendkívül védekező felfogásban állt fel, 5-4-1-es csapat állt szemben a mexikói 4-3-3-al. A statisztikák szerint értékelhetőt egyedül a két szélső védő és a kapus nyújtott, mindenki mas kritikán aluli volt, beleértve a három csereembert (pedig volt, akinek csak negyed óra jutott).

Nem egy szint a két együttes, ez nyílvánvaló. Úgy gondolom, hogy akár ezen a mérkőzésen is meglehet a nyolc mexikói gól, mint a másik mexikói résztvevő Cruz Azul esetében.

Túl sok mindent nem lehet olvasni a dominikai együttesről, de azt érdemes tudni, hogy sok gólos mérkőzéseket játszanak.

Tavaly október óta nem játszottak mérkőzést, csak a mexikói gárda elleni Bajnokok Ligája találkozót. Ehhez képest megúszták három kapott góllal, ami nagyon jónak mondható.

A mexikói együttes játékban van, felszabadultak játszhatnak és nem mellékesen pihentethetnek is, ha úgy gondolja a szakmai stáb. Ha így is lesz még akkor is lehet kiütés a vége, mert a csere- és perememberek is sokkal erősebbek.

A mérkőzéssel kapcsolatban az a tippem, hogy sok hazai gól várható és nem lepődnék meg, ha csak a Monterrey együttese szállítaná ezeket. Próbálok biztosra menni, ezért megelégszem öt góllal is, de egyébként rakom a nagyobb határokat is.

CF Monterrey - Atletico Pantoja: Gólok száma - Felett/alatt tipp