Alapvetően sem lenne esélytelen a remire a Getafe, de így, hogy a Villarreal az EL-elődöntős párharc kellős közepén vág neki ennek a Getafe elleni bajnokinak, hát minden kétséget kizáróan az X vagy 2 mellett vagyok.

Miért?

Azért, mert a Villarreal ha továbblép az Arsenalon, akkor ott lesz az EL fináléjában, és játszik egyet a Man. United ellen. elvileg jobb csapat a United, de egy meccsen minden lehet, és az EL-t azért sűrűn az ibériai csapatok nyerik. Meg a Villarreal védekezése nem annyira szellős, mint az AS roma nem létező védekezése. Más lap.

Mivel a Getafe stílusát ismerjük, igazi vad futball, ütnek, vágnak csípnek, rúgnak, minden játszik, ami alatomosság, ezek a Bordalás-katonák nem riadnak vissza semmitől. Szóval a Villarreal mestere, Unia Emery akit majd a visszavágón pályán akar látni az Arsenal ellen, most nem fog játszani. Eleve nem kéne, hisz oda a visszavágóra illene fizikálisan és mentálisan pihenten érkezni, meg ugye a Geta ellen benne van, hogy Djenéék egy-két játékost átrúgnak a következő szezonra.

A Geta ellen jobb a békesség, én biztos vagyok benne, hogy a kezdőben feltűnik Nino, Raba, Baena, Iborra stb. akik alapvetően perememberek.

A Getafe még pontkényszerben van, Ünal megtalálta a góllövő cipőjét, és bár nem játszik túl szép focit, alapvetően egységes társaság. Függetlenül attól, hogy néha egy-egy játékos és bordalás összeszólalkozik, de ahol ilyen emóciók vannak, ez szinte elvárás. Egy fullos, egy legjobbjaival felálló Villarreal is szenvedős meccset játszana, de így, hogy valószínűleg totál fel lesz forgatva a hazai csapat, így én azt mondom, a Geta pontot fog szerezni, és nem kizárt, hogy mindhármat elviszi.

Villarreal - Getafe: Dupla esély - Dupla esély tipp