El Cucuyra 2,25? Köszönöm, elviszem.

Beneil Dariush karrierjének legnagyobb tesztje érkezik a co-main eventen a UFC 262-es gáláján. Mindkét harcosnak nagyon fontos meccs lesz ez, eltérő okokból. Dariush folytatni akarja a 6 meccses győzelmi szériáját és bizonyítani akarja, hogy vele is számolni kellesz a bajnoki övért folytatott küzdelemben. El Cucuynak pedig sokak szerint az a tét, hogy bizonyítsa, továbbra is remek harcos. Nem gondolom, hogy bárkinek bizonyítania kellene Tonynak, aki jártas az MMA-ban, az tudja, milyen remek harcos ő. Nyilván 37 évesen már lefelé indul el a karrierje, de soha nem szabad őt leírni. Azért Dariush jól látja a dolgokat, vagyis azt, hogy valószínűleg egy top-formában lévő Fergusonra kell készülnie, ugyanis a kapuőr funkciót még mindig betölti Tony a könnyűsúlyban.

Dariushnak igazából nem voltak komolyabb nevek a legyőzöttek névsorában, kicsit csalódott volt, hogy "csak" egy Fergusont kap, de elég nagy pofon lesz ez neki, ha hozza a legjobbját az amerikai. Mindezek ellenére tisztelettel beszélt Tonyról végig az iráni, nem gondolom, hogy lenéző stílusban lépne a ketrecbe egy ilyen ellenfél ellen.

Mind magasságban, mind ütőtávban Tony fölényben van, azért a 10 centis ütőtáv különbség egy ilyen mozgékony ellenféllel szemben jelentős lehet. Azért én is fenntartással kezelem a saját UFC elemzéseim, mert legtöbbször félresiklottak, viszont nem gondolnám ennyire esélytelennek Fergusont, aki ekkora ikonja a könnyűsúlynak. Ezen az oddson nekem egy próbát megér.

Dariush, Beneil - Ferguson, Tony: Bokszpárbaj esélyek - Mérkőzés tipp